Велко камионџијана
Кенгur Lavoви гроup
- Член од
- 20 март 2009
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 98
Крај краева, смени го примерокот. Однеси им од комшија, брат, познаник, Дедо Мраз ...
После подолготрајно редовно пушење марихуана 5-6+ години може да предизвика сушење на мозокот.Имам другари што имаат пушено редовно скоро 4 години, али кога зборам редовно, мислам на секој 2 ден.. Престанаа да пушат и сега се во најнормална состојба.. Марихуаната неможе да ти остави трајни последици, туку моментални... Сум имал многу прилики да го увидам тоа.. А баш ме интересира кои се тие трајни последици кои може марихуаната да ти ги остави... ?
Добро решение !Крај краева, смени го примерокот. Однеси им од комшија, брат, познаник, Дедо Мраз ...
Ова си го прочитал или слушнал во кампањата ЖИВОТОТ Е МОЈОТ ФИЛМ?! И под сушење на мозокот, што подразбираш?После подолготрајно редовно пушење марихуана 5-6+ години може да предизвика сушење на мозокот.
Што нема да се изначитаме по форуми денес.луѓе дајте помагајте како да го прочистам организмот од марихуана(ТХЦ),родителите сакаат да ми направат тест на токсикологија преку урина а можно е и преку крв! некој ми кажа дека требало многу јогурт, млеко или кисело млеко да се конзумира, а на нет најдов дека треба многу да се вежба, да се пие вода и б-комплекс да се зема...инаку немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно не ни осетив да ме фати ама пак не сум сигурен... Ве молам кажете некој иљач да куртулам од тестирањево!
Мислиш чоекот ќе нарача препарат за да се исчисти од ТХЦ? Мислам дека доволно му дадовме совети на човекот, а и се возбудува за џабе, а вовлекол еден дим - неасално... Има 5% шанса да има ТХЦ во крвта и тоа во многу мала количина, што на тест нема ни да се покаже...Што нема да се изначитаме по форуми денес.
Коментари може да се очекуваат од типот:
- Плукни внатре во чашката со урина
- Замени ја си некој друг
- Спортувај многу пред тоа
- Пиј чаеви (што и не е лоша идеја-кантарион)
.......................и уште многу други
Покрај кантарионот, кој ти го прочистува системот (кај секој различно, немој да очекуваш тоа да се случи експресно брзо), има уште некои начини.
http://www.passadrugtestingforall.com/tips-getting-marijuana-system-a-8.html
http://www.passadrugtestingforall.com/urine-drug-test-detox-drinks-c-90.html
http://www.passadrugtestingforall.com/urine-drug-test-detox-pills-c-190.html
http://best4drugtest.com/_passthctest.html
Ако некој пробал на овој начин, нека каже. Има многу формули и препарати.
ДА, .......НЕ..........ДА.........Мислиш чоекот ќе нарача препарат за да се исчисти од ТХЦ? Мислам дека доволно му дадовме совети на човекот, а и се возбудува за џабе, а вовлекол еден дим - неасално... Има 5% шанса да има ТХЦ во крвта и тоа во многу мала количина, што на тест нема ни да се покаже...
Го прочитав во една статија каде испитувале Јамајканци кој цел живот дувале.Под сушење подразбирам намалување на мозокот.Не многу но сепак.Добро решение !
--- надополнето ---
Ова си го прочитал или слушнал во кампањата ЖИВОТОТ Е МОЈОТ ФИЛМ?! И под сушење на мозокот, што подразбираш?
Можда, не можам да знам за сигурно.. Можда стварно го намалува мозокот... но, сепак малку.. Но, марихуаната реално не е толку штетна како што ја прават повеќето од луѓето..Го прочитав во една статија каде испитувале Јамајканци кој цел живот дувале.Под сушење подразбирам намалување на мозокот.Не многу но сепак.
Волуменот на човековиот мозок започнува да се намалува после 24-тата година од раѓањето. Напишаното се однесува на сите, не само на одреден вид луѓе. Нема дискриминација кај ова тврдењеГо прочитав во една статија каде испитувале Јамајканци кој цел живот дувале.Под сушење подразбирам намалување на мозокот.Не многу но сепак.
па така може малце поглупичок може да бидеш ништо страшноИмам другари што имаат пушено редовно скоро 4 години, али кога зборам редовно, мислам на секој 2 ден.. Престанаа да пушат и сега се во најнормална состојба.. Марихуаната неможе да ти остави трајни последици, туку моментални... Сум имал многу прилики да го увидам тоа.. А баш ме интересира кои се тие трајни последици кои може марихуаната да ти ги остави... ?
Сакаш да се навредуваме и да мериме памет? Хмм..па така може малце поглупичок може да бидеш ништо страшно
ова го неам прочитано или глеано на филм
Неточно...честите корисници им е по сјебано да го исчистат организмот него оние што дуваат поретко. Ако дуваш секој ден подолг период, одкако ќе престанеш ќе ти треба повеќе од месец дена за да немаш THC во крвта, а за урина, масно ткиво и коса = и до 6 месеци.ThundeR, брат грешка си.. Не е битно дали си пушел ти 1 недела или 1 година... за 1 до 2 недели активно спортување и пиење на течности и мокрење, ќе се исчистиш скроз..
Поздрав!