GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Осамнаес години имаш.
Редно е да им каеш на твоите дека се дрогираш.
Редно е да им каеш на твоите дека се дрогираш.
Во твојов случај, немаш гајле... ама кркај чај, нема да ти штети....инаку немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно...
Да ти го исуши мозокот, не во буквална смисла ама ај не е за тоа темата.Имам другари што имаат пушено редовно скоро 4 години, али кога зборам редовно, мислам на секој 2 ден.. Престанаа да пушат и сега се во најнормална состојба.. Марихуаната неможе да ти остави трајни последици, туку моментални... Сум имал многу прилики да го увидам тоа.. А баш ме интересира кои се тие трајни последици кои може марихуаната да ти ги остави... ?
:tv: Батка, од едно вовлекување ќе го прочистуваш организмот?луѓе дајте помагајте како да го прочистам организмот од марихуана... немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно не ни осетив да ме фати...
офтопик-малку
Да токму така, со еден вовлечен дим нема да го откријат на тест, познавам луге кои дувале по цели денови и не им покажа ништо тестот со урина....и тоа вечерта дуваме а сабајле одат на тест, плукнале во чашката и то:tv: Батка, од едно вовлекување ќе го прочистуваш организмот?
Вака не сум се насмеал одамна :pos2:
Meсто да му се смееме и правиме мајтап на негов грб дај стварно да го посоветуваме, ако си вовлекол само еднаш и тоа не асално немај гајле, пиј течности, мочај ко коњ и ќе немаш гајле.
Еее дрогери бе, стрвна ви гузица а?
офтопик-малку
Трајни последици остава алкохолот кога ќе се налокаш како магаре а ке изгледаш како нестабилно теле кога се рага првпат доаѓа на свет и неможе да застане стабилно, за проблемите со лугето околу тебе во алкохолизирана состојба да не збориме....
Немаш гајле, дувај слободно. На крвна слика имаш еритроцити, леукоцити, и други цити, а за техациња имаш посебен тест.aj be ve molam kazhete mi dali mozhe preku krvna slika da se otkrie ce molam shto pobrgu ,znachi preku krvna slika duvav pred 3 dena i toa malku