Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 ноември 2007
Мислења
241
Поени од реакции
5
уф... очајните... ги обожавам!
вака сеа:
~бри: несовршена совршеност (моја омилена)
~габриел: ултимејт бејб
~линет: ши ис д мен
~сузан: комедии... знае да ме насмее како никој друг...
е ова е идеална дескрипција
браво мајсторе

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ги обожавам домаќинките....штета шо завршија...да не знај некој дали ќе ги даваат пак на а1? Инаку сите ми се интересни,немам некоја посебно шо ја сакам.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ги обожавам домаќинките....штета шо завршија...да не знај некој дали ќе ги даваат пак на а1? Инаку сите ми се интересни,немам некоја посебно шо ја сакам.
Денес ја гледав и 11 епизода од 4 сезона.
Јас ги симнувам од нет а за на нашиве телевизии ,ќе почекаме,ваљда ќе чекаат сите епизоди од 4 сезона да ги пуштат па тогаш.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Денес ја гледав и 11 епизода од 4 сезона.
Јас ги симнувам од нет а за на нашиве телевизии ,ќе почекаме,ваљда ќе чекаат сите епизоди од 4 сезона да ги пуштат па тогаш.
Ко прво мислиш на 10та епизода од 4 сезона, бидејќи таа беше најновата(последна) и беше давана во Америка на 6ти Јануари. За жал нови епизоди нема. Има штрајк на пишувачите и сеуште трае. Се додека не дојдат до некаков договор голем број од шоута нема да имаат нови епизоди, многу шоуа се прекинати целосно, а сезоната може, а и не мора да продолжи како четврта сезона, или може да ја именуваат ко петта сезона. Мене подобро ми изгледа првана опција каде што без разлика кога ќе прекине штрајкот, треба да ја довршат цела четврта сезона дека вака е многу глупо и мистеријата ќе треба да ја продолжат во петта сезона кога уште од почеток беше убаво направено, за секоја година една голема мистерија.

Инаку серијата ми е смешна на позитивен начин. Без разлика што се случуваат најразлични нереални работи, во серијата нема многу да видиш тагувања околу тажните работи, повеќе ќе се изнасмееш на какви работи им истекнуваат за да ги поправат или да ги преболат истите.
Мислам на последнава епизода, сцената со Бри,Сузан,Орсон,Енџру и оној поправачот на куќи(заборајв името) беше закон! Се изнасмеав на каков чин и текна на Бри за да и го поправи кровот оној.:)
А и меѓу-сцената со Бри и Енџру
Andrew:You're pimping me out for a new roof?
Bree: And windows! :pos:
Потоа Линет кога рече "I'm running out of Ida" :)
У правење фаци омилена ми е Бри и посебно се изнасмеав на последнава епизода кога оној ја одби да и поправи куќата и оваа со строг поглед се врти кон Боб и Ли... исто и фацата на Ли како наеднаш се промени. И кога дојде Енџру, и оваа се врти онаа насмевката шо ја напрај :pos:

Инаку секако серијата нема да беше интересна ако немаше добра глума и драматичните сцени кои најчесто и ги доделуваат на Линет.

Многу интересна серија онака да се релаксираш и да избегаш со мислите малку.
Последнава сезона највише ми се свиѓаше. Штета што почна штрајк ама што е тоа е. Се надевам дека брзо ќе заврши( штрајкот де) :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Многу ме нервираат од А1, ќе пуштат неколку епизоди од сезоната, па после ги нема 3 месеци, па после ќе допуштат до крај од сезоната, па пак пауза... Во меѓувреме 100 пати ќе го сменат терминот на емисијата, ќе почнат да даваат по 2 епизоди, па ќе скратат на 1 епизода на 2 недели, па ќе ги исфрлат скроз репризите па пак ќе ги стават :mad:

Инаку ON TOPIC: имам одговорено претходно, една од омилените серии!

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Многу ме нервираат од А1, ќе пуштат неколку епизоди од сезоната, па после ги нема 3 месеци, па после ќе допуштат до крај од сезоната, па пак пауза... Во меѓувреме 100 пати ќе го сменат терминот на емисијата, ќе почнат да даваат по 2 епизоди, па ќе скратат на 1 епизода на 2 недели, па ќе ги исфрлат скроз репризите па пак ќе ги стават :mad:

Инаку ON TOPIC: имам одговорено претходно, една од омилените серии!
Да да у право си за тоа :>)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ко прво мислиш на 10та епизода од 4 сезона, бидејќи таа беше најновата(последна) и беше давана во Америка на 6ти Јануари. За жал нови епизоди нема.
На 10 мислев ,само во моментот кога го пишував коментарот зборував со една пријателка за тоа кога ќе излезе 11 епизода и махинално сум и овде напишала,збориме за истата епизода .
:smir:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Многу ми е криво што нема нови епизоди заради штрајкот... :( Четвртава сезона е ептен интересна. Се надевам дека ќе заврши штрајкот пред да заврши сезоната па да снимат уште некоја епизода, не сакам само 10 епизоди од 4 сезона. :(

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Ева и Тери !!!! КАКВИ СЕЕЕ... А иначе серијата е одлична..

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Аиии Бри ја обожавам значи целиот тој лик, карактер го обожавам , само штета што ги нема више.

Ј

јовица11

Гостин
Bas vcera ja dogleav i 10 epizoda na DH i ostanav WOW,no coment.Serijata definitivno go dostigna vrvot so 4 sezona,epten e jaka,dosega mi bea intereni za gledanje ali ne bev nesto fan na serijava ali od denes krugot na najomileni tv serii mi se zgolemi za edna,osven Lost,OTH,Ugly Betty sea vo redot na omileni mi se i devojkite od Wisteria Lane!!!

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Очајни Домаќинки

Ова ми е омилена серија и сакам да слушнам мислење. Дефинитивно Ева Лонгориа си ја вршит работата! А ме интересират и моментално дали знајте на кој канали ја давет освен А1?

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
На А2:pos::pos::pos:
ама стварно

Член од
3 јули 2008