Десет Причини Зошто Вашиот-ВМРО ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата insaneivan
  • Време на започнување Време на започнување
шо пари им ги шитнавте машините? Или па им ги предадовте онака - фри уил :pipi:
Раде Кончар прва лига, перат штирка, мама еба*аат...:pos2:
како викаше пастирот за рекламите???!!!...."овие пари што се за реклами ќе се вратат со еден процент од првата инвестиција"...е за толку.:wink:

Да те поебе бугар еднаш... јеби га се дешава...
уште Otto von Bismarck ги окаректеризирал за коњокрадци (сака да каже лопови и преваранти).
Али да те поебе два пати...
да ти ветуе брда и долини а на пракса да работи на аншлус со Бугарија...
па тоа бе нема ни у Тунгузија.
Тоа значи дека нешто со вас не е о.к... драги мои.

Јас сум кажал.
Ќе си го исечам на лице место ако ми се деси уште еднаш да гласам за дпбне.
(а сум гласал еднаш...уште дур Љубче ме мајсторисуеше)
То јуне... још једном нече да муне.

Да те поебе бугар еднаш... јеби га се дешава...
уште Otto von Bismarck ги окаректеризирал за коњокрадци (сака да каже лопови и преваранти).
Али да те поебе два пати...
да ти ветуе брда и долини а на пракса да работи на аншлус со Бугарија...
па тоа бе нема ни у Тунгузија.
Тоа значи дека нешто со вас не е о.к... драги мои.

Јас сум кажал.
Ќе си го исечам на лице место ако ми се деси уште еднаш да гласам за дпбне.
(а сум гласал еднаш...уште дур Љубче ме мајсторисуеше)
То јуне... још једном нече да муне.

izgleda ce mora da go seces ili da ne glasas...a toa ti doagja ko da si glasal:)

Јас сум се залагал за ВМРО со надеж дека ќе се исправи нешто во државава ама единствено нешто што направи ВМРО е примање на СДС-овци во партија и кажување колку ми е убаво со малку пари во џебот.Само се прашувам дали во програмата од 100 чекори имаше точка кедешто се спомнува масовно примање на екс сдс-овци.ОСТВАРУВАМЕ>>>

Грујо нема гајле, кога ќе му сврши политичката кариера, ќе си отвори маркетинг агенција! Ако е жив и здрав до тогаш... или слободен...

Јас сум се залагал за ВМРО со надеж дека ќе се исправи нешто во државава ама единствено нешто што направи ВМРО е примање на СДС-овци во партија и кажување колку ми е убаво со малку пари во џебот.Само се прашувам дали во програмата од 100 чекори имаше точка кедешто се спомнува масовно примање на екс сдс-овци.ОСТВАРУВАМЕ>>>

tokmu na toa mislese i ljube vcera, koga gi narece gurbetcii

eden od osnovacite na partijata e opstruiran od novopecenite vmrovci, koi sfatija deka imeto vmro stana profitabilno i otidoa na gurbet ili pecalba (do slednata profitabilna destinacija)

neka se zasramat i tie i onie sto gi vodat, zloupotrebuvajki go svetoto ime za makedonskiot narod - vmro

zatoa ja vikam, na vlast se portokalovi komunjari

Ова треба да се научат на памет ко десетте божји заповеди, нели... душиче то убо, аку, аку, убо е да се ширит пропаганда :back:

ВМРО до смрт, ако требит и понатака!!!
оууууууууу јеаааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

1. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ исконски поврзана со традицијата на македонскиот народ и со неговата желба за самостојна, суверена и демократска Македонија.

2. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ партија со демохристијанска, народна и конзервативна идеолошка ориентација, која го почитува демократското достоинство на човекот и неговите слободи и права.

3. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ ги уважува потребите на другите етнички заедници во Република Македонија и се залага за постојано унапредување на меѓуетничката хармонија.

4. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ создава активен стручен и научен потенцијал за излез на Македонија од економска криза.

5. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, поддржувајќи ја пазарната економија, има формулирано реална програма за привлекување странски директни инвестиции.

6. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, како прва партија што предложи декларација за членство на Република Македонија во ЕУ има сила да ја одведе нашата Татковина во европското семејство на народите и во НАТО - алијансата.

7. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има изградено непоколеблив став и е подготвена за справување со корупцијата и криминалот, кои ја нагризуваат економската основа на Република Македонија.

8. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има свест за значењето на образованието и науката и верува дека треба да се даде силен поттик за понатамошна едукација, особено на младите во Република Македонија.

9. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, почитувајќи ја традицијата, има изградено свест за создавање на предуслови македонските пензионери, достојно да го поминат остатокот од животот.

10. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има историска одговорност за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да истрае на тој пат!
32093365qo6.jpg

Жити се!...:tapp:

1. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ исконски поврзана со традицијата на македонскиот народ и со неговата желба за самостојна, суверена и демократска Македонија.

2. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ партија со демохристијанска, народна и конзервативна идеолошка ориентација, која го почитува демократското достоинство на човекот и неговите слободи и права.

3. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ ги уважува потребите на другите етнички заедници во Република Македонија и се залага за постојано унапредување на меѓуетничката хармонија.

4. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ создава активен стручен и научен потенцијал за излез на Македонија од економска криза.

5. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, поддржувајќи ја пазарната економија, има формулирано реална програма за привлекување странски директни инвестиции.

6. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, како прва партија што предложи декларација за членство на Република Македонија во ЕУ има сила да ја одведе нашата Татковина во европското семејство на народите и во НАТО - алијансата.

7. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има изградено непоколеблив став и е подготвена за справување со корупцијата и криминалот, кои ја нагризуваат економската основа на Република Македонија.

8. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има свест за значењето на образованието и науката и верува дека треба да се даде силен поттик за понатамошна едукација, особено на младите во Република Македонија.

9. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, почитувајќи ја традицијата, има изградено свест за создавање на предуслови македонските пензионери, достојно да го поминат остатокот од животот.

10. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има историска одговорност за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да истрае на тој пат!
32093365qo6.jpg

1.:pos2:
:party2:
2.:pop::violent1::banned:

3.:ojea::music5::locked:

4.:angry3::3:

5.:angry1::party3:

6.:pov::kafe:

7.:drk::salut::nesum:

8.:angry2::nenene:

9.:star::pop::classic:

10.:nesvest::kesa::pos2::nesum:

Иначе сум партиски неопределен и не гласам и истово го мислам за секоја пол партија!!! а ти бе батка си само обичен :pusk: и срекнисе во пратија шоте имаат даим :pusk: и се разбира :drk: зада нема флаки на патос

32093365qo6.jpg

:pos2::pos2::pos2: Се се.....ама 16 годишник да ми образложи "10 пичини зошто ВМРО ДПМНЕ":pos2::pos2::pos2: и тоа со слика ГОРДО ПРИКАЧЕНА од prijateli.com.mk:tapp::tapp::tapp:
Ајде и да ти одговорам на пичините:
1.Демократска????????Со одземано право на гласно размислување нема ДЕМОКРАТИЈА.
2.Демократското достоинство на човекот и неговите слободи и права????На што????Закон за пушење,за неженети-мажени(данок),забрана за правење ајвар,закон за оџаци и уште малку кај да е закон за потрошња на воздух:tapp:
3.Меѓуетничка хармонија:pos2::pos2::pos2:А како?Така што ќе коалицираат со терористи и на ТЕРОРИСТИТЕ ќе им дадат се,а НА МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ НИШТО????
4.Активен стручен и научен потенцијал за излез на Македонија од економска криза:tapp: Па нели економската криза ја заобиколи Македонија.....или тоа е уште една лага од ВМРО????
5.Странски инвестиции...........сеуште нема
6.Прва партија што предложи декларација за членство на Република Македонија во ЕУ има сила да ја одведе нашата Татковина во европското семејство на народите и во НАТО - алијансата.:pos2:
Со 16 години ДА може да те залажуваат.....арно ама Македонија сеуште не добила датум за преговори за ЕУ и Нато,а тоа најверојатно ќе се случи 2025 година,ама што е сигурно сигурно си е.Уште во 2008 ќе си изгласаат Европски закони,за да бидеме максимално спремни:tapp::tapp::tapp:
7.Корупција и криминал....само ќе се насмејам и ќе ти кажам да си прочиташ а воедно и малку да се едуцираш што значи корупција и криминал,жалосно е така млад да те ЛАЖАТ.
8.Има свест за значењето на образованието и науката и верува дека треба да се даде силен поттик за понатамошна едукација:pos2::pos2::pos2:ПЕРЕЊЕ МОЗОК СО КАМПАЊА ОД 200000 евра
Компјутер за секое дете во училиштата,па и таму каде што има слаба ел.енергија,сеуште нема учебници за ученици од 6-то одделение,а и бесплатен превоз за учениците :pos2::pos2::pos2:да да,секако само уште да им платеа пари на ЈСП,добро ќе беше:kesa:
9.Има изградено свест за создавање на предуслови македонските пензионери,достојно да го поминат остатокот од животот....Свест???????????Незнам дали го знаат овој збор во ВМРО.......Мислам дека НЕ.А и како пензионерите достојно да го поминат остатокот од животот со пензија од 3000 денари и сметки од 10000 денари???????:toe:
10.Има историска одговорност за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да истрае на тој пат........Не за ова последново стварно добро е напишано,браво,ама малку да ги измениш зборовите:Има одговорност(затоа што нема историја неможе историска) за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да го ДОВЕДЕ ДО ЛУДИЛО.

Жалосно е со само 16 год. да ти перат мозок,али сепак ќе научиш,млад си.Наместо реклами на ВМРО да гледаш подобро гледај цртани или ако случајно наидеш на Т.В реклама од владата ЗАТВОРИ ОЧИ,ЗАТНИ УШИ.....ШТЕТНО Е ЗА ТВОЕТО ЗДРАВЈЕ.:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom