Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа во метален обликПа резлутатот е рекламата. Ја гледаш 2 минути, мислиш дека живееш во рајот, завршува, брцнуваш во џеб и глеаш имаш 50 ден. за да поминеш цел ден.
Јебеш, прост народ, силна држава.:helou:
Сеа знам дека ќе почнеме со препукување...тие изгубија на избори, а овие како викаа? РЕЗУЛТАТИ ВЕДНАШ!!!! И на крај? Кајгана...:wink:И тоа во метален облик
Туку и порано беше исто... и по еден вработен од семејство има...
И тоа кајгана.... и полСеа знам дека ќе почнеме со препукување...тие изгубија на избори, а овие како викаа? РЕЗУЛТАТИ ВЕДНАШ!!!! И на крај? Кајгана...:wink:
Може и да лежат,не е проблем. Како ќе рече пастирот наш вечен.:tv:ВМР(W)OO, ВМ(W)OO ти си наша судбинааа!
Абе смеат вакви теми да седат на форум?
Ја би да летаат...Од форум, таму негде, далеку, далекуМоже и да лежат,не е проблем. Како ќе рече пастирот наш вечен.:tv:
Ако плати данок за искористениот ветер со негоИнсејн Ајван, само бајракот во рака ќе ти остане.
Мислиш дека некој ги гледа рекламите?!?Па резлутатот е рекламата. Ја гледаш 2 минути, мислиш дека живееш во рајот, завршува, брцнуваш во џеб и глеаш имаш 50 ден. за да поминеш цел ден.
Јебеш, прост народ, силна држава.:helou:
И тоа што викаш...а знаеш што друго се прави додека некој друг врти по канали за да не ги гледа рекламите?....ај ќе ти текне, поврзано е со машина за перење алишта и броење пари.Мислиш дека некој ги гледа рекламите?!?
Кога почнуваат реклами обично се зема далечинското во рака и се проверува што има на другите програми:kesa:
шо пари им ги шитнавте машините? Или па им ги предадовте онака - фри уилИ тоа што викаш...а знаеш што друго се прави додека некој друг врти по канали за да не ги гледа рекламите?....ај ќе ти текне, поврзано е со машина за перење алишта и броење пари.