- Член од
- 13 јануари 2012
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 1.665
Докторов ги напраи партале ови БиланистивеDoktorov
Докторов ги напраи партале ови БиланистивеDoktorov
Такви имало и ќе има.Докторот како што се сеќавам минатото дерби кога Интер го изгуби,две недели не пиша на форум,а сега е кул.Ама можеме да му замериме xD?Не,нека се радува...Doktorov
Барем ова е квалитетен ремет не е класично вреѓање..Такви имало и ќе има.Докторот како што се сеќавам минатото дерби кога Интер го изгуби,две недели не пиша на форум,а сега е кул.Ама можеме да му замериме xD?Не,нека се радува...
Не викам ништо за реметот...Ама не кога губи Интер под маса да влага.Биди си достојен и тогаш..Барем ова е квалитетен ремет не е класично вреѓање..
тачноНе викам ништо за реметот...Ама не кога губи Интер под маса да влага.Биди си достојен и тогаш..
И јаче.Такви имало и ќе има.Докторот како што се сеќавам минатото дерби кога Интер го изгуби,две недели не пиша на форум,а сега е кул.Ама можеме да му замериме xD?Не,нека се радува...
Јбг, им го поништија едниот.Дерби се и ништо не се знае. Предвидувачките способности ми велат дека Интер ќе победи со 2-0.
Јбг, им го поништија едниот.
Интер не ми се баш во омилените екипи, ама баш им се израдував на оваа победа. Посебно затоа што одредени фанови на Милан уште пред една недела се прогласија за победници и славеа победа, додека пак повеќето интеристи не ни очекуваа нивниот тим да победи. Ама, ипак како што реков, во вакво дерби ништо не се типува предвреме.
И мило ми е што Интер победи баш затоа што Диего им го спопика единствениот, решавачкиот гол. Златна канта, а? И не само он, туку баш сите Аргентинци беа најдобрите на теренот. Покрај Милито, одлични беа и Занети, Камбијасо и Самуел.
Хахахах, да бе да. За лајк го пишував моето лично мислење.ајде интераше сега дајте му лајк на детето
Хахахах, да бе да. За лајк го пишував моето лично мислење.
Ама, ако, делумно те разбирам. Кога твојот тим е фаворизиран и реално гледано доминира во натпреварот, а сепак резултатски загуби, а на тоа додај ја и ситуацијата во која се наоѓате моментално(со денешниот резултат на Јуве, прокоцкавте шанса за 1то место, сега дури сте и на -1 од Јуве), е тогаш стварно те разбирам зошто е ваквото размислување. Те држи уште од поразот, иако поминаа веќе 6 часа. Поарно ќе било да си излегол и да си се отровил, од мака. Така барем одма ќе си легнел и утре кога ќе станеш, со бистра глава(зависи од пиењето колку ќе биде бистра) ќе ги имаш надминато фрустрациите. Поздрав.
Ајде по ред. Поентата ми беше следна. После долго време во утакмица на Интер(било која, не само дерби) навивам за нив, од 3 причини.Па искрено да ти кажам мислењево твое така ми делува, лижење за лајк .. не видов некоја поента, не дека и во моето имаше
Си се израдувал на победата оти ние фановите на Милан сме биле убедени уште пред една недела дека ќе тепаме а Интерешаиве не верувале
ебате поводот.
вие уште од сега си ги рачунате 3 бода од следното Ел Класико, нели сега разликата со Реал е 2 бода ?
Штета што Спасов нема мој број ни ФБ да ме ремети али ај нека ми пише во пп мош ќе му дадамКировски уствари мисли дека не дупчи,а у стање е да си касне од јајцата моментално,бог знае колкав ремет трпи на ФБ и на мобилен....ама ако нека си лечи комплекси