Derby della Madonnina: Милан - Интер 15.01.2012

Кој ќе победи на Derby della Madonnina

• Вкупно гласачи
    153
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^
ААааа, докторче те зае*а овај надмене :pos:
Во некој камп престојуваат и еве ги воџата крева рака :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.833
^ тиња последново, она од погоре, good one. (y)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

:cool:

Mиланези дај не го тапацирајте сеа,искрено никој не веруваше ќе победи Интер бидејќи на клупа го имаме Раниери,а знаејќи ги неговите педерски тактики највеќе се надевавме на бод.
Јас искрено верував дека ќе победи Интер,навивачки верував секако :icon_lol:
Но се плашев највеќе од Раниери,што за среќа вчера вечер ме демантираше.
Тоа е тоа,не се жалете сега,вие почнавте први да лаете на темава како Интер е Кремонезе,многу е слаб,ќе го торпедирате...ова највеќе го лаеше Кировски.
Раниери си победи со неговата тактика,препушти им ја средината на теренот и чекај ги на контра.
Така и беше.После голот Интер се повлече што мене лично не ми се допадна ни малку.
Измената Рики-Киву до некаде му беше логична,Алегри го стави Робињо и требаше играч за назад,а Рики беше многу изморен.
После тоа ме изненади со влегувањето на Снајдер во игра,јас очекував уште еден одбранбен играч да стави назад,но и тука ме демантираше експресно.
Милито можеше и малку порано да го извади,но што е тука е,сакав Форлан да добие повеќе шанса.

Има уште многу до крај,но дербито како дерби секогаш носи посебни емоции.
Затоа во иднина смирете си го Кировски,нека не се излетува како прле пред магаре :icon_lol:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 15:53 ---
Штета што Спасов нема мој број ни ФБ да ме ремети :( али ај нека ми пише во пп мош ќе му дадам :pipi: :pos:
Па ти си бетер од него, не се смеј..

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јаки заебанции нема шо :D
фан клубов на интер е еден од тие со повеќе High IQ форумџии и знаат интересен ремет да удрат,.за разлика од некои кои незнаат ништо друго освен вреѓање.
дербито е ваше ,скудетото наше, честито победа.. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Јаки заебанции нема шо :D
фан клубов на интер е еден од тие со повеќе High IQ форумџии и знаат интересен ремет да удрат,.за разлика од некои кои незнаат ништо друго освен вреѓање.
дербито е ваше ,скудетото наше, честито победа.. :)
Ќе видиме :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.812
Поени од реакции
49.954
не се разбирам у овие фориве баш... али едно знам..

честито победа.... кажете им на играчите на Ливорно дека утакмици заврши и може да искочат од шестнаесетник.. :icon_lol:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Кој се крие бе :D
Па секогаш има фанови на Интер, види ја темата за Сериа А, уште од почетокот на сезоната активни се многу Интеристи, добро сега Спасов ако го сметаме тој е ван конкуренција, знаеш про е :pos:

Искрено јас не очекував ваков натпревар вчера, мислев дека ќе има повеќе голови, не сум го гледал Раниери многу како тренер, и не знаев дека игра толку затворен фудбал.
Јас како фан секако дека очекував победа, и истакнав дека тешко ќе биде, се плашев од Сидорф, тој во овие дуели со толку големо исклуство лесно се справиваше предходните 2 меча.
Вчера одбраната беше перфектна, без ниедна грешка, Лусио и Самуел се неверојатни, малку Нагатомо беше изгубен, ама и тој одигра солидно, плус имаше една добра шанса за гол.
Најјако беше кога Сидорф кога сакаше да го дрибла Занети, 2пати проба, 2пати победник капитенот :pos: (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom