DenisX

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ти веруваме. А како го заклучи наведеново?

Не го заклучив, Јас го отклучив пошо беше заклучено.

Извини што прашувам ама имаш нешто против моето мислење?

Сигурно е боље од Идиотистика. верујте.
Секој Втор чоек у Македонија стана драпер, рапер де.
Не се слагам..:pipi:
Језда и двајцата драпаат ташаци и пљукаат шлајмот ..
Али Слаткар е Јуник јеботе..

Не знам зошто ама типчево ми се чини дека почна бајаги да се дига откако се појави.
Се прави некојси јак џет-сетер, постојано е на Ексклузив/Бекстејџ, а почнаа да доаѓаат извори од бивши девојки кои тврдат дека и покрај тоа што сегде се фалел, немал што да покаже. :)

Па како ќе покаже било што кога сака машки а не жени?

Патем еве едно приглупо интервју од МММ на кое налетав пред малку...

Приглупо би било коплимент за интервјуто.

Без кафе и секс не можам да се освестам

Кој е гениј?

Помеѓу гениј и будала често доаѓа до збунување, зошто малку фали од гениј да испаднеш будала, па морам да кажам Боки 13

Од сите луѓе во Македонија најде Боки да го наречеш гениј? Баш си и ти "гениј" или да речам .... Гејниј.

Што читаш?

Највеќе читам трилери со еротски сплетки

Да, сигурно. Особено ако еротската сплетка има некој хомосекуален аспект во себе.

Идеална љубов е...?

Таа што те сака таков каков што си

Сигурен си дека е таа? Или претпочиташ дечковците да ти позираат за жени? Како Боки?

Последно цеде во домашна колекција е...?

T.I. - Paper Trail - го симнав од веб :)))

Јас, што и не сум кој знае што (во споредба со него - или тој така би сакал да мисли :icon_roll) одам и купувам албуми во продавници. Овој, небаре супер-ѕвезда, ми симиња од нет. Слабо нешто кариерата а Денис? Абе до економската криза ќе да е ...

Без што не можеш да го замислиш денот?

Без кафе и секс (доколку има шанса) никако не можам да се освестам!

Да, сигурен сум, ако некој не ти го опне од позади, сигурно нема да се освестиш. :tapp:

Mиконос е Мека на геј туризмот...

Затоа човекот супер си поминува таму.

ЉОЉ! За денис отвориле тема хихихи, го знам момакот го гледам во теретана чат пат,нејкам да го осудувам али си праи малце фимче,мада не се замарам туку гледам некој членови почнаа мани да му наогаат на местото во кое живее (н.Радишани) каде што и јас израснав,,,и стварно тоа ме навреди малце. :pipi:

Овој не знам што филм тера, но во едно интервју се декларира како R&B пејач (врска нема самиот што е R&B) а во друго дека е рапер (абе секако!), но мислам дека и самиот не е начисто каков тип на изведувач е.

Иначе дебилов киснеше и кај мене во теретана, уште пред да почне со неговата музичка кариера (ако може така да се нарече) и не тргна очи од машките таму. Само неколкумина тоа го забележаа, и сега веќе не доаѓа човекот :). Изгледа сменил теретана, зошто на едно интервју изјави дека се уште иде. И ако нешто ме нервира крајно, тоа е геј сељак. Не ми пречи што е геј, ама нека не се флонта толку многу, и нека се понаша како нормален хомосексуалец, а не да зјапа у машки задници.

Не го заклучив, Јас го отклучив пошо беше заклучено.

Извини што прашувам ама имаш нешто против моето мислење?

Да. А штом ти е отклучено можеш и да ми го разоткриеш. Од каде ти е споредбава? ..убаво те прашав, не се распалувај :smir:
Не се слагам..:pipi:
Језда и двајцата драпаат ташаци и пљукаат шлајмот ..
Али Слаткар е Јуник јеботе..

Не Слаткар не е, ти си. Него..мора ли сегде да го пикаш својот уникатен нос? Кога ќе постигнеш третина од тоа што го постигнал тој извести ме :wink:

Да. А штом ти е отклучено можеш и да ми го разоткриеш. Од каде ти е споредбава? ..убаво те прашав, не се распалувај :smir:

Не Слаткар не е, ти си. Него..мора ли сегде да го пикаш својот уникатен нос? Кога ќе постигнеш третина од тоа што го постигнал тој извести ме :wink:
Третина од шо постигнал тој?
Постигнал многу. Али тоа шо го постигнал и не е некој успех.
Му признавам, се ложат испотени дундиња на него, јака муда, неќам ни 1/10ина да постигнам од тоа шо го постигнал он.
Шит, ме мрзи на вакви ствари да реплицирам жими се..
Разликата меѓу овие двајца е шо едниот серка у блузон другиот у кошуљица.

<<Едитирано од Princ>>

<<Едитирано од Princ>>

А мора ли Stree Danca да се пали ка ќибритче одма штом се пише нешто за Слаткар.

А мора ли Stree Danca да се пали ка ќибритче одма штом се пише нешто за Слаткар.

Dijamante
Street Danc@
...

ај во иднина и за овој ќе се јави некој член како горенаведените, шта чеш. :toe:

Исто срање,различно пакување се и едниот и другиот,мада овој Денис ко малку повеке да има мозок од Слаткар во песните...

Сега е и ДЈ пушта музика у картел мислам.. хмм или незнам кај беше негде на кафичите на кеј... како стануваат лугево преку ноќ и пеачи и дџеи све бе....

Ау! Мора да идеме!:vozbud:А ја чашеее бацам по кафанииии крварииим! Тражим ѕид да главооом :zid:.

Сакаш да ме прашаш лично?
Имам право да кажам што сакам :smir:
А за Уникатната...и мене ме мрзи бе срце да ти го реплицирам секој твој уникатен шит-пост за да ти докажам дека не си најпаметна ..плукаш по човек само затоа што си видела дека останатите плукаат.

Инаку да, назад на темава... Денис пушта музика во Рич на кеј во сабота и во Тренд во недела. Имав пост 1на страна назад за `импресиите`...

А за Уникатната...и мене ме мрзи бе срце да ти го реплицирам секој твој уникатен шит-пост за да ти докажам дека не си најпаметна ..плукаш по човек само затоа што си видела дека останатите плукаат.

Инаку да, назад на темава... Денис пушта музика во Рич на кеј во сабота и во Тренд во недела. Имав пост 1на страна назад за `импресиите`...

-Мамо! Слаткар вели дека има жив пра пра пра пра пра пра прадедо!
-Сине, Слаткар д'тка..

Bromazepam

pillsc.jpg

Вики ќе ви даде повеќе информации за нивното дејство.
Можете да ги консумирате се додека вашата психа се сведе на нормално ниво. Доколку некој влијае на вашето психичко растројство и и контрира на вашата игнорантност, помага при депресии :pipi:

Срдечен поздрав, уживајте :smir:

Bromazepam

pillsc.jpg

Вики ќе ви даде повеќе информации за нивното дејство.
Можете да ги консумирате се додека вашата психа се сведе на нормално ниво. Доколку некој влијае на вашето психичко растројство и и контрира на вашата игнорантност, помага при депресии :pipi:

Срдечен поздрав, уживајте :smir:

А и безболна метода е..

No brain, no pain :smir:

Attachments

• no-brain.JPG
    no-brain.JPG
    38,7 KB · Прегледи: 201

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom