DenisX

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Сега започна да ги испробува и своите диџејски вештини во Рич на кеј, секоја сабота.
Јас вчера отидов и мојот впечаток е : Ги имаше траките, ја немаше дарбата и умешноста.
Мислам дека сама да почнев да миксам траки, што си немам врска ќе бев подобра. Толку аматерски и без стил... Да не може да се погоди бит со бит...
Моментот беше кога меѓу : `Топ` и `Спушти се доле` и `Скандал` ја вметна својата `Таа се е*е со сите` срање од текст и инструментал. :tapp: ..Што е најтрагично, сите ја знаат и јако се распукаа од играње на неа.
А за почит беа некои навистина олд скул хип хоп траки кои ги немав чуено одамна некаде по кафулињава. Но, како и да е ..бед работа, врска да се немало. Денес можеш да станеш и диџеј преку ноќ.
Битно, гужва, фуфли, плавуши се тресат на `Ќе полудам` , испотени мишки, чкарт вотка и многу многу (уанаби) вип фаци.

Сигурно е боље од Идиотистика. верујте.
Секој Втор чоек у Македонија стана драпер, рапер де.

Прва и единствена што даваш подршка,заслужуваш честитки:)
Иронија е стилско изразно средство со кое се кажува едно, а се мисли на друго. Често употребувано во пишаната комуникација. :)

Иронија е стилско изразно средство со кое се кажува едно, а се мисли на друго. Често употребувано во пишаната комуникација. :)
Зашто мислиш дека моето не беше иронија?:pos2:

Ако избие 3та светска војна ќе се користи музиката од Џеј Џеј продукција за психолошко измачување.
:nesum:

Јас сметам дека сите треба да се собереме и да ги бараме нашите пратеници да изгласаат закон со кој е одобрено кога некој ваков се појави на сцената да го застрелаш во глава ( чиста еутаназиа ) ... За да не се мачи ајванот а богме и и за да не не мачат со вакви јавни рекламирања на ретардираност .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom