Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он прв почна !!!И RogerBacon заедно со Луки по една опомена.
И Магус велиш денешниве мажи се раѓаат со талент а? Да свртиме по форумов да видиме![]()
Se e toa u redu ama mene takvi ne me intresiraat. Tie ti se eden vid evolucija mutant na orginalnite 2 vida koj vo daden moment ko sto I sam kaza znaat da povlecat rikverc. Ne me svakaj gresno ne e nisto licno
е оти по форумов - да свртиме по кафани ??И RogerBacon заедно со Луки по една опомена.
И Магус велиш денешниве мажи се раѓаат со талент а? Да свртиме по форумов да видиме![]()
Подобро малце рикверц со умерена отколку директно во провалија со првите две категории што ги спомнавте![]()
И RogerBacon заедно со Луки по една опомена.
Зш немат мажи со бркови веќе?![]()
е ова веќе в срце ме погоди
чичковците на времето сите ми имаа бркови
иначе тебе сакаш да те боцкаат бркови ?? кажи ако то е работата,ќе ги вадиме и ѓубриме,џоа гајтани че и напрајме - не е проблем![]()
абе кој е кривПа овие мажиштава не копираат нас женските и изгубија од машкоста! Кај им одлета умот....![]()
Намини Прилеп, нема мажи без бркови. Добро и шеширчиња си носат додуша, па сега брк со шешир кизнај дали оди.Зш немат мажи со бркови веќе?![]()