L
Luki Junior
Гостин
Фаранг, спонзорушите ако дознаат оти еден добар трактор е 200 000 евра, ќе остават кремчиината шо се фалат со на тате новата кола... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тврдењето оти имаш нежни рачички и немаш стомак за земјоделие и селски живот...
(Стомак не мислам да имаш голем мешлак, а метафорички да можеш да сваруваш нешта од живото)...
Ама ќе го програмирам да вози по одредена рута, за да можам на раат да си гледам Волшебнички!!!![]()
Немој со такви цифри да се разбацаваш одма ќе дојде некој од економија и бизнис делот на форумот да ти каже дека е тоа лоша инвестиција или некој трет што ќе ти објасни дека да има толку пари не му треба трактор бе!
На исток треба да се извезува, тоа го зборам веќе неколку години, ама никој не ме слуша.
Абе сега ме мрзе да ти објаснувам за палишници, калени, некалени, ковани, челични, легури, штрафове, штелове, как се штелува горна и долна полуга за да не се арчат толку ного.... Па ќе речам, аџамија....
Вакво ако направам, ќе бидам уапсен поради нарушување на естетиката на градот Скопје.Вакво ако напрајш ќе се изнаебеш...
![]()
И Агата Кристи романи!И што заклучивме од муабетов?
Дека денешните мажи ништо не ги интересира освен Бизнис, Економија или Земјоделство![]()
И што заклучивме од муабетов?
Дека денешните мажи ништо не ги интересира освен Бизнис, Економија или Земјоделство![]()
AnFem, од кога клечење на колена перверзија стана?
Не ме разочарувај, те молам.
@Farang, ти си стручен по ова прашање, ова е или не е перверзија?
--- надополнето: 9 март 2013 во 20:20 ---
Ако се квалитетни, не се трошат толку брзо![]()
Тамам си е се, само на форумов сите глумиме нешто за да е поинтересноИ што заклучивме од муабетов?
Вакво ако направам, ќе бидам уапсен поради нарушување на естетиката на градот Скопје. !
Зависи на колкава дистанца клечи од мене...
Со оглед на критериумите кои е потребно да ги задоволиш за да си градоначалник...така еАаааа, не, ако направиш нешто вакво, имаш големи шанси градоначелник да те изберат![]()
Фаранг, спонзорушите ако дознаат оти еден добар трактор е 200 000 евра, ќе остават кремчиината шо се фалат со на тате новата кола...![]()
И Агата Кристи романи!
Тамам си е се, само на форумов сите глумиме нешто за да е поинтересно![]()