Black Swan
With Chelsea Forever
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 0
Ќе се преселат во Шведска ако до толку сериозно стане. Сепак,не верувам дека ќе остане затворен долго.
piratebay se spremaat za nesto golemo. nekakvo podobruvanje na protokolot so malku enkripcii i slicni zstiti pa kje spasat situacija. Ako ne kje gi nosat serverte vo tanzanija ili severna korejaAbe znaci ksmetov mi e golem, samo sto se registrirav pred nekoe vreme, i eve go zatvorija sajtov, da ti e..m toa zakonite, sto da pravime nie siromastija ako ne se ovie sajtovi, uste i mininova i isohunt da gi sredat i ce nemame od kaj da simneme nesto. Resile da ja stegnat rabotava
ISOHUNT si e super zasega. NE mi trebaat bolvarski serverikoj saka torrenti eve mu strana....
www.zamunda.net
od makedonija e dosta brzicko....ako vi bara za registracijata da imate bugarski mail ..moze da si go napravite na www.abv.bg
jas od makedonija od zamunda so prosecen broj seederi....nekade okolu 150 spustav so 300kb/s
inace na najnovive filmovi sto se izlezeni ima i po 2000 seederi...ajt
I jas siminjam od iso hunt ama sega samo seriski filmovi sto gi ima po cela sezona, a filmovi izbegavam zosto se izgorev nekolku pati so onie filmovine sto baraat da simnes pleer so virus. A torentite na demonoid sto bea do sega u globala bea so dobar kvalitet. Kako i da e siminjajte dodeka mozete, zosto kaj da e ce se skrati ova, pa ce nema kaj da simneme nestoISOHUNT si e super zasega. NE mi trebaat bolvarski serveri
не верувам дека имат поголема од ThePirateBay :wink:Идете си на www.btjunkie.org таму имаат најголема база на торенти од сите тракери и ке ги најдеш сите зезони и други работи е сега кој ни е крив, шо не членуваме на приватни тракери и не донираме пари таму а мрсиме за демоноид,па зарем тие луѓе таму не собирале пари од донации за да ја одржуваат базата и да ни уплоадираат изданија ја едино шо видов од македонскиве торенти беше она на „Ангелот бог да го прости“ и најголеми уплоадери беа Хрвати.Шо се дешава со торент сценава у мк луѓе!:jaj: