wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.956
- Поени од реакции
- 34.846
Not per se, ако мислеше на тоа што некој не сака да напише дали има деца во тема за деца каде самиот вика сите треба да имаат деца оти е лесно да имаш деца, туку реагирам повеќе поради пристапот и начинот на дискусија. Можеше јас само да напишам анегдотално "сите што пишуваат за спасување Европа а немаат деца треба подитно да се лоботомираат бидејќи нивната ретардираност е опасна за општеството, и ако немаат деца да им се одземе имотот" без да размислам колку зелено ќе гори покрај сувото како што некој претходно констатираше, за да си зачуваме привасито нели, но дали тоа носи некој бенефит и е пост кој треба да го прифатиме at face value? Затоа провоцирам со лажен пророк, ако јас сум проблемот, дај ми причина зошто да го следам твоето верување, lead by example, practise what you preach, па имам проблем ако некој само преџвакува лордбебо статија. Зарем не напишав дека и со данокот се согласувам, што укажува дека не е контентот проблемот туку пристапот, кој сам повикува по-лично дискутирање. Има еден куп теми како Сите убави мисли ТУКА! и нејзе слични ако станува збор за анегдоти, инспиративни моменти и што знам. Исто така има регистри што тоа поумешно го следат од него така да не мора само да евидентираме и на Кајгана дека наталитетот паѓа. Па, Драга, кажи што друго да правиме на форум ако не споделуваме наши примери и примери што сме ги сретнале во нашите животи кога адресираме конкретен проблем, тема? Не го прашав матичен број, големата навреда имаш/немаш дете, вау! Ако е поентата да си кажуваме загатки и мудри мисли, еве те овластувам во мое име да побараш да ми избришат профилот кога ќе сум повторно silly.Wot, сериозно имаш проблем со ова?
It's a bit silly.
Mwa

kako kje ja opravat politicari i ekonomisti? Ete ti vikaat, imajte deca. Nema drugo magicno stapce. Kakov sistem sakas da ti smislat za prosek 1 dete na 2ca vozrasni?