Демографија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто се прикажуваш како да живееш тука, кукаш и истураш хистерии некои, а си дошла само кога требало да подлапнеш нешто ако е можно
Автоматски споено мислење:

Имам ја дете, не се секирај за мене. Нема да ја ебеш, џабе е витезувањево
Тоа ти може си се лигушел за да ебеш нешо ја тоа дно го неам допрено
Иди поиграј со детето тогаш јеботе не чмај тука 24/7.
А може и да ни ја кажеш тајната за толку слободно време, Ванчо спизде коа го прашав испонапиша реферати небитни.

Тоа ти може си се лигушел за да ебеш нешо ја тоа дно го неам допрено
јасно, јасно :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Иди поиграј со детето тогаш јеботе не чмај тука 24/7.
фала на советчево, одамна ми требаше некој да ми го менаџира времето и ете, ти , тинкачот од кајгана се најде да бидеш тоа
А може и да ни ја кажеш тајната за толку слободно време, Ванчо спизде коа го прашав испонапиша реферати небитни.
кога ќе се одомаќиниш ќе ти кажам. до тогаш биди и допадлив на чолизмо

Со чолизимо се оправате. Таа не гледаш само сака да му ја збрише од овде, но никако шанса да и се даде. И од крајот на светот ќе дојде до овде само парите за пелени да си ги земе од државата.

Зашто се прикажуваш како да живееш тука, кукаш и истураш хистерии некои, а си дошла само кога требало да подлапнеш нешто ако е можно

Имам ја дете, не се секирај за мене. Нема да ја ебеш, џабе е витезувањево
Па живеам практично, сеуште се немам иселено оти неписмените еден документ основен ми го згрешија сто пати.
Како коментирате нешто за шо врска немате свака ви част, нит ме знајш нит ме познаваш па да носиш за мене заклучоци, ниту пак јас те имам прозваноо лично тебе или некој друг.

Со чолизимо се оправате. Таа не гледаш само сака да му ја збрише од овде, но никако шанса да и се даде. И од крајот на светот ќе дојде до овде само парите за пелени да си ги земе од државата.
Парите за пелени шо треба да ги земам тебе ќе ти ги дадам, да си уплатиш негде еден ден да се прошеташ, да мрдниш од тоа селото малку, можи ќе прогледаш подобро

Последно уредено:
јасно, јасно :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

фала на советчево, одамна ми требаше некој да ми го менаџира времето и ете, ти , тинкачот од кајгана се најде да бидеш тоа

кога ќе се одомаќиниш ќе ти кажам. до тогаш биди и допадлив на чолизмо
Oj be legni si ti i Vanlok so edno dete kje go sredite natalitetot:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Na tolku demagogii za drzhavata, za idninata, za penziskiot fond, ja mislev cela surija ste napraile a ono edvaj po edno i babi dedovci vujni tetki vi go chuvaat za da mozhe vie da dengubite po kajgana. Greota

Oj be legni si ti i Vanlok so edno dete kje go sredite natalitetot:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Na tolku demagogii za drzhavata, za idninata, za penziskiot fond, ja mislev cela surija ste napraile a ono edvaj po edno i babi dedovci vujni tetki vi go chuvaat za da mozhe vie da dengubite po kajgana. Greota

Ќе даде Господ. 3+ е пуштен тикетот . По едно да ги сработи пензиите за мене и невестата и едно да сработи за тебе Дота што играш на 37 години.

Ќе даде Господ. 3+ е пуштен тикетот . По едно да ги сработи пензиите за мене и невестата и едно да сработи за тебе Дота што играш на 37 години.
Ne mi treba mene ich mkd penzija, ja koa rabotev i zarabotuvav ti studirase mirovni studii 7 godini pa posle nekolku godini utepa na postdiplomski chovechki resursi duri doma te ranea pa sea na 40 godini demek 3+ ke prais:kuracc:

A se kladam i toa edno ne znaesh na koj vlez treba da otidesh za da go zemesh od gradinka, ti go chuvaat tvoite presrekjni deka konechno dobile vnuche:icon_lol::icon_lol:
Vidi tamu za socijalnata penzija na Ron zaraboti, on teshko deka kje stigne so stazh za obichna, mene ne me misli

Ne mi treba mene ich mkd penzija, ja koa rabotev i zarabotuvav ti studirase mirovni studii 7 godini pa posle nekolku godini utepa na postdiplomski chovechki resursi duri doma te ranea pa sea na 40 godini demek 3+ ke prais:kuracc:
ааа и ти не си тука значи, па што не кажа, еве ајде и тебе ќе те земам за озбилно и ќе ти се објаснувам како на некој чие постоење ми мења нешто.
A se kladam i toa edno ne znaesh na koj vlez treba da otidesh za da go zemesh od gradinka, ti go chuvaat tvoite presrekjni deka konechno dobile vnuche:icon_lol::icon_lol:
Vidi tamu za socijalnata penzija na Ron zaraboti, on teshko deka kje stigne so stazh za obichna, mene ne me misli

главен сум во градинка иначе, прва класа досетки летаат со воспитачките и другите родители :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom