Пропалица
Мртов/а
Магде, сакам психолошка анализа за девојкава. Фала.![]()
ја сакам да видам што парче е 
има ли видовите на форумот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Магде, сакам психолошка анализа за девојкава. Фала.![]()
Драга моја, ти сакаш да ги разведеш твоите, дечко ти е коњ без некоја посебна причина и бараш богат дечко кој ќе ти отвори видици и можности. И сите дечковци ти се коњи.
Мое гледиште е дека ти си најголемата, најисфрустрираната и најнеспособна кучка на овој бели свет. Шетај, летај и на форумов не сметај те молам!

Тргнувајќи од овој кикс и многуте во нејзинитепретходни постови барем ќе признаам дека и е оправдано што бара богат дечко. Очигледно станува збор за ниска интелигенција која нема шанса далеку да догура во овј суров свет.
![]()
![]()
...пие коктели стриктно, излага само у дискачи, сигурно спамира на Фејсбук со Дејвид Гета, Питбул и лајкнува пејџови на српски поврзани со љубов, принцови и слично...

Сакаш ли да ти овозможам добра иднинаМоето минато е контењер, кој трага во него е куче.(рекол некој)
Заклучоци не се донесуваат на ваков начин, ак си правниче ти тоа би требало да го знаеш.![]()
душо?Сакаш ли да ти овозможам добра иднинадушо?

Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.![]()
Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.![]()
who let the dog's out?![]()

кажи каде искачаш, ако кажеш 3 текили на моја сметка имаш. не сум коњ ќе те направам човек ти знаеш ли дека јас сум син на руски жилет.Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.![]()
who let the dog's (КУЧИЊАТА) out?