ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга моја, ти сакаш да ги разведеш твоите, дечко ти е коњ без некоја посебна причина и бараш богат дечко кој ќе ти отвори видици и можности. И сите дечковци ти се коњи.
Мое гледиште е дека ти си најголемата, најисфрустрираната и најнеспособна кучка на овој бели свет. Шетај, летај и на форумов не сметај те молам!

Моето минато е контењер, кој трага во него е куче.(рекол некој)
Заклучоци не се донесуваат на ваков начин, ак си правниче ти тоа би требало да го знаеш. ;)

Тргнувајќи од овој кикс и многуте во нејзинитепретходни постови барем ќе признаам дека и е оправдано што бара богат дечко. Очигледно станува збор за ниска интелигенција која нема шанса далеку да догура во овј суров свет.

...пие коктели стриктно, излага само у дискачи, сигурно спамира на Фејсбук со Дејвид Гета, Питбул и лајкнува пејџови на српски поврзани со љубов, принцови и слично...

:pos: :pos: ја сакам да видам што парче е :)

Да пукнеш сеа и мене ме замсили, се приклучувам кон желбите. Гарант е некоја 2ка, 3ка што си мисли за себе дека е 10ка.
--- надополнето: Sep 24, 2011 2:00 PM ---
...пие коктели стриктно, излага само у дискачи, сигурно спамира на Фејсбук со Дејвид Гета, Питбул и лајкнува пејџови на српски поврзани со љубов, принцови и слично...

:pos::pos::pos::pos::pos:

Моето минато е контењер, кој трага во него е куче.(рекол некој)
Заклучоци не се донесуваат на ваков начин, ак си правниче ти тоа би требало да го знаеш. ;)
Сакаш ли да ти овозможам добра иднина:) душо?

Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.;)

Епа ондак излези со мене,па од коњ на к*р ќе те ставам..Фати се со мене,ќе те напраам човек..

Девојко, индиректно кажуваш дека ги мразиш сите околу себе. Дали си размислила на тоа, дека се мразиш самата себе си ?

Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.;)
кажи каде искачаш, ако кажеш 3 текили на моја сметка имаш. не сум коњ ќе те направам човек ти знаеш ли дека јас сум син на руски жилет.

who let the dog's (КУЧИЊАТА) out?

Ма Ти Си бре наша муза и инспирација. Знаеш колку беше досадно кога го снема Саше да пишува за Политико? Ти не просветли и не направи среќни. Ајде сега кажи ми, што сакаш да те почестам? Вива, Струмка, 10-ка со кромид у чаршија за да се осеќаш ко кинеска краЉица? И не, немој да се секираш дека сакам да ми бидеш девојка, чисто ова од благодарност. Крава има дедо ми у село, додуше на комшијата е ама пошо он е во Аустралија, дедо ми му ја чува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom