„ДЕБЕЛИ“ - Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
saskoska напиша:
Abe debeli se super jas gi iam slusano i zakon se...inace od pesnite najjaka e Cenjorita!!!

НАЈпозната им е сењорита, а НАЈуба бојана.
Р.Ѕ. еден копиљ ми го зеде цедето со другите песни, малце ке закаснат за да ги слушнете и нив

Да не знае некој случајно за која БОЈАНА е наменета песната???

не знајме де, ак знајш кажи :)

Fantom_oh напиша:
Да не знае некој случајно за која БОЈАНА е наменета песната???

Па како се вика девојката на Даниел?

за бојана од скопје, од М2 ексклузивката... ви текнува „171 километар, си далеку”... скопје - охрид 171 км има

ипак ќе си се држам до мејнстрим

TWEETY*** напиша:
Muzikata mi se dopaga, drugoto ne mi e nesto posebno

nemet uslovi za pojke neso da napraet... svakjas... ubo dovde ko stignale so vakvi uslovi

Fantom_oh напиша:
nemet uslovi za pojke neso da napraet... svakjas... ubo dovde ko stignale so vakvi uslovi

ok...svaka casta na deckite,go cenam toa sto se trudele i pokraj toa sto nemale uslovi kako sto velis ti sepak go pravat toa sto go sakat.Mozebi ke dojdat nekoi podobri vreminja za niv i ke mozat da proizveduvat pokvalitetna muzika

Чим се од Охрид, со толку нобски наслов на групата сигурно пеат на ТВ Морис и сигурно свирет нешто народно.:toe:

Чим се од Охрид, со толку нобски наслов на групата сигурно пеат на ТВ Морис и сигурно свирет нешто народно.:toe:

Ја оживеа темава еј, 2006 последно мислење т.е. сега предпоследно. Сега не се дебели туку ослабени

абе зашо јас неможам да ја слушнам таа песна ? Бојана шо дискутирате за неа цело време понагоре...

Линков не ми го отвора незнам зш... а искрено неам слушнато за нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom