„ДЕБЕЛИ“ - Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
G e G o напиша:
А шо свирет ?

па право да ти кажам не знам како се викат то: све свирет бе! Имет балади рок метал, а една малце почвит со народно... :)

http://www.mytempdir.com/729834
еве ви ја песната „БОЈАНА”, кажете шо мислите...
за другите покасно... не денес

ej...zakon se...me potsekjet na bjelo dugme...a cekaj...koj pejt...daniel????

Vokalot probuva nesto megu Tifa i Alen Islamovic da iskombinira, ama bajagi falsira....ama i produkcijata e losa......dokolku bi bila podobra produkcija, falsiranjeto nema da se oseka tolku.

Fantom_oh напиша:
Дали некој од вас слушнал за охридската музичка група „Дебели“?
Јас имам слушнато,ептен јаки песничиња имаат:)A Даниел за се го бива:)

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Јас имам слушнато,ептен јаки песничиња имаат:)A Даниел за се го бива:)

Taka e! A znaete za koja bojana e pesnata?
p.s. go sjebav komp sega sum vo net kafe ne znam koga ke dojdam pak na forumov :( :nesvest:

не сум слушнал да не сум пропуштил нешто??? :):):)

Абе од кај ви текна Дебели сега? Тие не свират одамна. Иначе ги знам како група, а Даниел и лично го знам. Е што направија некоја си кобајаги група, снимија неколку песни на зезанција и ништо... Само "Сењорита" им е закон "Дојди ти, со мене ајде, ќе шетаме дур сонцето зајде. Ти ќе ми бегаш, јас ќе те фатам и косата ќе ти ја скратам. Тетрис ако сакаш тебе ќе ти купам и јаболко тебе ќе ти лупам, и кога ќе сакаш на плажа ќе одиме и таму ак сакаш љубов ќе водиме..."

Ja slusav Bojana i ne sum posebno voodusevena ustavri ic ne sum ne mi se dopadnaa voopsto

Abe debeli se super jas gi iam slusano i zakon se...inace od pesnite najjaka e Cenjorita!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom