Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Самата си се негираш уште на почеток, нели не беше тоа поентатаСите понекогаш сакаме да побегнеме од реалноста,,и си правиме филмови во глава како би изгледало сето тоа...Сите ние понекогаш будно сонуваме...Па,,какви се ваквите ваши соништа од овој тип? За што сонувате моментално?
И колку да не дојде до забуна,,овде не станува збор за животен сон или нешто слично туку за секојдневните соништа,,кога би можеле,,што би направиле токму во овој момент,,и воопшто што би сакале да ви се случи? Можеби е тоа на финансиско поле,,некој успех на работа,,семејство,,здравје,,? За што сонувате додека сте будни?
Мене последен ваков сон ми се исполни кога ме примија на факс..Моментално посакувам да ме викнат на промоција,,понатаму ќе ви кажам пак за што ќе сонувам...
повелете вие:smir:

Појавата е позната како daydreaming или едноставно фантазирање, што е мошне добра занимација ако немаш што друго да правиш, едноставно тое што ќе си го создадеш во главата е само твое... сам свој господ, потполно твој свет... фантазиите можат да бидат секакви зависно од имагинацијата и креативноста на "спијачот" би можел да кажам дека оваа појава не ми е непозната и имам доста разиграна фантазија која можам и да ја визуелизирам... знам дека можеби тоа звучи чудно но сепак сум горд на тоа бидеќи знам дека тоа е многу ретка способност, која може да најде примена во секојдневен живот при дизајнирање, пишување на книги и се што може да се посака.