Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Химно... следна навреда и одиш на ладење, нов си и простено е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типот тврди дека лидерите на светот се гуштери. Секоја дискусија понатаму е излишна.
А ти од кај знаеш дека лидерите на светот НЕ се гуштери. Сподели со нас.
бато не можеш да кажеш само дека нешто не е така само поради тоа што тебе те прави да си спиеш по мирно дома.Светот функционира на многу поинков начин од оној кој што го познаваш ти.Пример корпорациите од америка за време на втората светска војна им продаваа гориво на нацистите за нивните авиони за да ги бомбардираат своите сојузници.Војната во виетнам е започната поради уништување на непостоечки брод од страна на непријателот.Кулите близначки беа уништени од само два авиона кои собрани заедно немале доволно моќ да уништат една ,но успеале да уништат две и згора на тоа имаше бара од стопен челик повеќе денови а на местото на несреќата беа пронајдени нечепнати пашапортите на терористите кои се самоубиле во нападот од кои 80% беа живи а некои од нив и ден денеска се живи и здрави.Исто така алка еда е само ФАЈЛ во НОРАД.И како може банда на овчари кои што се кријат во пештера во некоја си пустина да успеат да се качат на авион никој да не ги провери и да го киднапираат авионот и урнат во зградите.Шрто е најинтересно сите против терорситички служби во земјата имаат вежби баш тој ден а Буш си чита снежана и седумте џуџиња во некоја градинка.
Ljudi se većinom zavaravaju da su slobodni na način da nikada ne provjer avaju teoriju u stvarnosti. Poput muha su uhvaćenih u mrežu, i tako dugo dok se ne pokušavaju pomaknuti mogu sebe uvjeravati da bi to mogle kada bi htjele. Samo što, znate, one to trenutno ne žele (Slika 1). Kad bi pokušale, morale bi se suočiti s činjenicom da im je dupe zalijepljeno za tuđi kontrolni sustav koji će uskoro servirati ručak - njih. Nastavljaju činiti ono što im govori vladina diktatura, bez pitanja ili suprotstavljanja, i održavaju iluziju da imaju slobodu izbora ali je nikada ne koriste. 'To što su mi krila zalijepljena za ovu mrežu uopće mi ne smeta, jer sam odlučila da neću letjeti.' Tijekom godina susreo sam velik broj ljudi koji su vjerovali da su slobodni sve dok nisu učinili nešto što je bilo izvan 'normalnog'. Uslijedila je brza provjera stvarnosti jer...
Ова е типот кој тврдеше дека е ИСУС,па потоа тврдеше дека политичарите се РЕПТИЛИ т.е на месечината имаат база и не контролираат,па потоа почна да предвидува и да шлапа за морални вредности и алтруизам(то е добар дел)..ама сепак нешто не е во ред со него.
И пак за грипот...велам јас незнаењето е лоша работа-составот на вакцината против грип тип А(и свинскиот беше тој тип)се менува на Секои 4-6 години.