Постот ти е во ред, ама пак се спомнуваат гуштери. Зошто? :\Дејвид Ајк шарлантан или гение е дилема која многумина си ја поставуваат.
Што ако не ги прочитаме бизарните теории за гуштери и слични на нив кој се навистина контрадикторни од останатото што го проповеда кое е базирано на логика и аргументи тогаш за Дејвид Ајк многумина би се сложиле дека е гение.
Мое мислење е Дејвид Ајк избрал да биде жив шарлантан наместо мртов гение, за тие што не ја гледаат шумата од дрвата не заслужуваат ни ништо подобро од тоа што се обидува да им го предочи Ајк.
Големо чудо , пропадна светов - Icke's theories are rejected by 911blogger.comБез коментар.
English author and public speaker David Icke argues that reptilian, shape-shifting extraterrestrial humanoids are responsible for the 9/11 attacks. According to Icke, a reptilian global elite is behind all things that occur in the world.[156][157] Icke's 2002 book Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster is focused on the 9/11 attacks. Icke's theories are rejected by 911blogger.com and other conspiracy theory sites.
He must be mad.......must be...must...English author and public speaker David Icke argues that reptilian, shape-shifting extraterrestrial humanoids are responsible for the 9/11 attacks. According to Icke, a reptilian global elite is behind all things that occur in the world.[156][157] Icke's 2002 book Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster is focused on the 9/11 attacks. Icke's theories are rejected by 911blogger.com and other conspiracy theory sites.
He must be mad.......must be...must...
Или можеби и не...
Во меѓувреме за толку минути колку што е потребно да се напише постов пет до шест макс. во светот умреа 70 деца од глад.
За еден мизерен процент од овие средства може да се спасат милиони детски животи,да им се даде надеж,да доживеат барем нешто убаво,барем некаква почетна точка во животот која нема да се заврши со смрт од глад.
Можеби политичката и економска елита нема способности да се шејпшифтира во рептили, но ако некој згрешил и ги перцепира како луѓе by whatever common denominator there is for a human being - се поебал гадно...
Факт е дека не ја знаеш вистината нарочито пак гледам ми пишеш како умираат луѓе а овде спомнуваш некои ПЕШТЕРСКИ ЛУЃЕ(дали се посебен вид).854.000 лица во стотици видови и подвидови тајни служби и приватни аналитички фирми во САД трошејќи непозната сума која се проценува во стотици милијарди долари - сето тоа за да ги најдат Осама и пештерските луѓе.
Еве какво е тоа..."Искуство"About 100000 Iranian soldiers were victims of Iraq's chemical attacks. Many were hit by mustard gas. The official estimate does not include the civilian
Во неволја си...нарочито ако преживееш троаAs you scramble to your position, the pounding stops and a low hissing fills the air, something you've never heard. Rifle in hand, you creep to the opening of your foxhole and peer out between two sandbags.
Your eyes begin to water as you try to focus on the scene in front of you. The clear, starry night fades as a creeping yellow fog slowly begins to consume your view.
To your left, soldiers in the bunker closest to the impact zones shout, "What's that smell?" You can make out a few hunched over at the waist, while several more frantically wave their hands in front of their faces.
The yellow fog creeps into your bunker, and you begin to lose your bearing. The sounds of men spitting and sneezing fill your ears. The air grows heavy, and the pungent garlic smell worsens. Panic sets in. You start to become dizzy from the heavy breathing, and your throat burns ever so slightly. You're in trouble.
Жално-амаВо меѓувреме за толку минути колку што е потребно да се напише постов пет до шест макс. во светот умреа 70 деца од глад.
.
Кажи м уго тоа на гадафи,ахмадинеџад и остали-они се ВИНОВНИ...додека САД го уништува ова ЗЛО-овие држави трошат енормни средства за производство на истите-само мал процент од тие средства и ќе имаат надеж и нема да умрат од глад-Што правиме со С.кореја,и низа афрички земји каде се фрла тешка пара за оружје-патем Либија на времето стана рекордер-30% од БДП за оружје.За еден мизерен процент од овие средства може да се спасат милиони детски животи,да им се даде надеж,да доживеат барем нешто убаво,барем некаква почетна точка во животот која нема да се заврши со смрт од глад
Алудираш на мене??но ако некој згрешил и ги перцепира како луѓе by whatever common denominator there is for a human being - се поебал гадно...
Не ти пишувам тебе, пишувам мислење поврзано со темата.Факт е дека не ја знаеш вистината нарочито пак гледам ми пишеш како умираат луѓе а овде спомнуваш некои ПЕШТЕРСКИ ЛУЃЕ(дали се посебен вид).
http://projects.washingtonpost.com/top-secret-america/articles/a-hidden-world-growing-beyond-control/Тие 845 000 всушност и не се баш сите во тајни служби,на пример во САД има центар кој симулира евентуален напад од dirty Bomb,па последиците,ПРЕВЕНТИВА и заштита на ЛУЃЕТО.
Кое хемиско оружје е уништено она што самите го произвеле за да трујат војници и цивили како во Виет Нам?Моментално во Јута има Фабрика која уништува Хемиско оружје или поточно додека го пишувам постов се уништени веќе 4-тони мастард гас а ова хемиско оружје беше употребено во Иран.
Се фрла пари за оружје кое го купуваат од САД,Русија,Кина,Франција,Израел,Шведска...Кажи м уго тоа на гадафи,ахмадинеџад и остали-они се ВИНОВНИ...додека САД го уништува ова ЗЛО-овие држави трошат енормни средства за производство на истите-само мал процент од тие средства и ќе имаат надеж и нема да умрат од глад-Што правиме со С.кореја,и низа афрички земји каде се фрла тешка пара за оружје-патем Либија на времето стана рекордер-30% од БДП за оружје.
Не алудирам на никого де...Алудираш на мене??
Не се радувам на смртта на милиони(не сум ненормален),ама се смеам на с*ањето кое ајк го продава во форма на книги,па рептили....фолијаши!!!
Патем Ајк е за Лоботомија....му нема спас,истото и за алекс џонс питер џексон, и останатите фолијаши.
Е па тоа де...е сега пробај да ги ставиш Буш,Садам,Клинтон,Блер,Гадафи...во оваа дефиниција...Јас кога помагам не помагам поради егото,туку поради фактот што можам да "влезам" во состојбата на другите луѓе т.е станува збор за соживување,е сега јас имам некои морални и етички принципи според кои се водам,оттука ако можам да помогнам логично е да го сторам тоа-всушност тоа и фактички те прави човек![]()
40% се фолијаши-како инаку вашингтон пост ќе се чита
Смешна логика????Ете ги парите абе смешна ти е логикава хахаххаха
Чие оружје уништуваат ало???
Тоа за кое потрошиле трилиони долари да го произведат и сега поради shelf-life го уништуваат?
Направиле бан на нуклеарните проби хахаххахаааааааа ова е како некој сериски убиец да го фалиш дека престанал да убива...се свестил хахаххах
Точно-и затоа гладуваат и умираат од глад.Се фрла пари за оружје кое го купуваат од САД,Русија,Кина,Франција,Израел,Шведска...
Не-мислам дека најголемата фабрика за хемиско оружје е во Либија и конкретно не потенцирав за конвенционално оружје(иако има удел) туку програмите за развој на НХБ оружје и балистика....предизвикуваат канибализам во Африка,С.Кореја и низа други држави.Либија веќе не троши толку за оружје значи Гадафи се свестил.
За срцето исто така,но поголема количина се лачи при физички тренинг...Смеј се бидејќи смеата е здрава за организмот...ендорфини...
Епа ајде ете на твое барање нема да "висам",но би рекол повеќе поради фактот што сметам дека сум јасен.Е па шо висиш на темава ако е срање за фолијаши?
Не поставив никакво барање но темата не е истурање навреди и фрустрации...се однесува на Дејвид Ајк и неговите книги,предавања и неговиот поглед на работите...како и било која друга тема...Епа ајде ете на твое барање нема да "висам",но би рекол повеќе поради фактот што сметам дека сум јасен.
месаја е ко бош(а бош е пумпа)...ахх то ејсидот шо му напрајл...цццц:pos2:
Не бе мило....криво ми е...за вас
Човекот е најдобар...рака на срце,шизофренија=Bless and curse.
Јас сакам да го видам ајк или на милионер,или на Џери Спрингер шоу.
испаднал пропали фудбалер,можи од премногу тестостерон или допинг
ај ај до психата е
математички предвидлив како бот.
има дијагноза
Утре ќе рече на интервју дека ставил нога на шини и возот се спрепнал
Опа и поет е
Тооо,значи имал дваесет книги...маестрално
да,абе секогаш фрикшоу е интересно
само...немам шизофренија за разлика од него,му треба дополнителен институционален третман.
интервју со бритни спирс е подобро
овој рогоња го срами името дејвид
а и има диагноза медицинска
овој мене како враЖач ми изгледа
дејвид ајк е шарлатан
еве пак како ги лаже шарлатан народот
:helou:Дејвид Ајк-рептилите,Питер Џексон Алекс Џонс,и остали непродуктивни говеда кои само крекаат на сметка на глупоста на рајата.
И јас мислам дека е симболично,религиски гледано змијата го измамува човекот најверојатно со тоа сака нешто да поврзеJa imam gledano negovi videa i stvarno covekot m i pravi smisla.....toa za reptilite, eh.....moze i ne e bukvalno, moze treba simbolicki da se sfati![]()