David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кокс у Метрополис кога беше мислам дека беше 500 или 1000 не сум сигурен.

Истото и со Гета ке биде :)
500товни беше!!!
а со оглед тоа што претходното лето на Боб Синклер начукаа карта од 1000,нема да ме изненади и овој толку да биде:toe:

Ало! Кога артист од ваков калибар доаѓа во Македонија за 500-1000 денари, или не му иде или веќе му прошло! А Guetta е на врвот на кариерата и НЕМА да ви дојде за 1000-че, помирете се!

Ало! Кога артист од ваков калибар доаѓа во Македонија за 500-1000 денари, или не му иде или веќе му прошло! А Guetta е на врвот на кариерата и НЕМА да ви дојде за 1000-че, помирете се!

Да. Не знам што шпекулирате за 500 денари карта, кога човеков е на врвот на кариерата. 50 Cent колку само го нема нигде па 1000 ден. е најевтина карта, за Дејвид Гета викате 500. Свашта.

500 ќе биде стоење на најдалечното место кај што уште ќе се слуша дупса дупса од саем :helou:

Фала на предвремено инфо се гледаме таму.

500товни беше!!!
а со оглед тоа што претходното лето на Боб Синклер начукаа карта од 1000,нема да ме изненади и овој толку да биде:toe:

Оф леле, колку ве мрзи да размислувате...

1. Боб синклер го донесе Авалон. Авалон = скапа карта за имиња на кои им поминало времето.

2. Лани Armin van Buuren беше на врвот на кариерата (и сеуште е - 3 години по ред), па колосеум го донесоа за 400 денари карта во претпродажба.

Колосеум се познати по тоа шо носат најјаки имиња за гага пари бе =) Шо мислиш зашо народов толку кукаше коа го затворија и го напраија шабанлук !? ;)

За Гета знам дека ке идам .....А карта не верувам повеќе од 1.000 да биде :)

Мада и до 2 би дал , ако доаѓа сигурно =)

Шо пичиња ке има мх мх хахахах

И бар еднаш да доат на журка со 18цм штиклица и да не бидат пцуени хахахах

Мој тип, 1000-1500. XD

Картата ќе биде 600 - бар моја проценка, па сеа вие како сакате. За 80 евра го имате Ге(ј)та на Егзит со уште милион други имиња така да е нонсенс да биде тука картата 100 евра. :lud:
Октопуси лани го донесоа Тиесто во Албанија па картата не беше ни 50, а камо ли 100 евра, а не па сеа кај нас Гета да биде толку пари. Не тропајте глупости. :helou:

100 денара не фрлам за овој бе. Не па 1000. :pos:

500товни беше!!!

Летото Боб Синклер го донесоа Авалон, а знаеме дека Авалон се познати по високите цени.

Картата сигурно ќе е помалку од илјадарка во пред продажба, а шо забава ќе понуди баш ме интересира иако не ми се верва да биди нешто прејако.

David Guetta е преценет и покрај мејнстрим успехот - не вреди за 500 а камоли 1000 , дај не зезајте ..зар го слушате него покрај толку добри имиња..толку им сече и на Авалон чим него се решиле да го донесат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom