David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе не го знаеш Octopussy, со Џемс Бонд филмот од 83-та, Роџер Мур коа глумеше. :pos:

Мали са децата, не знаат :pos: али цурата од филмот уште е бомба бачко...октоподот умре јбг :pos:

Потврдено е уште пред месец ипол накај два дека ќе иде,ама јас не идам и така:smir:

Го донесоа Карл Кокс пред 2 години на Саем и Тиесто летово во Албанија, бар за овие журки сум сигурен дека они ги организираа...

И журката на плжата Парк во Охрид на која настапија Суперхикс, Паркети, Умек, Метју Хоаг и други. :)

Тоа колку е точно доаѓањето во Ск не знам, ама да ве прашам : Да не знае некој од вас дали некоја агенција од Ск организира превоз+карта за во БГ ??

ova samo na nekoj fals strani ima nema nisto oficijalno od nego na negovata strana pisuva samo 8 maj beograd a ne gleam Skopje taka da dodeka ne procitam kaj nego uzivajte si a ne mi se verue deka ke doagja zoso momentalno e na vrv u kariera i celo vreme e po Miami,Ibiza,Dubai a kaj nas site doagjaat koa vise se pred penzioniranje i ae nekoja para plus da svrtat :toe:

radi ova mi e somnitelno

Events in 2010 with David Guetta
May 2010
Fri, 28 May 2010
International Music Summit 2010, Day 3 at Ibiza Gran Hotel / Ibiza, Spain

Thu, 27 May 2010
International Music Summit 2010, Day 2 at Ibiza Gran Hotel / Ibiza, Spain

Wed, 26 May 2010
International Music Summit 2010, Day 1 at Ibiza Gran Hotel / Ibiza, Spain

Sat, 08 May 2010
David Guetta at Beogradska Arena / Serbia

Thu, 06 May 2010
Inox Electronic Festival at La Dune - General / The South, France

добро немора да се правите паметни

почекајте малце ќе видиме сигурно сателајт не не лаже

ова го чекавме типов е звер пазете сеа ново хитче шо напраи кој стил го мава

ова го чекавме типов е звер пазете сеа ново хитче шо напраи кој стил го мава
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:

Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:

Не иди(те) ако не ви се свиѓа.End of story.

ajде знаеме дека си влезен у израелските филмови и преку к*р ми е од таквите ко тебе не мора да ми објаснуваш тоа стара приказна ако не ти се слуша не го слушај:helou:

Морам да те корегирам. Не е цела песна туку сите песни. :)
:helou:

ajде знаеме дека си влезен у израелските филмови и преку к*р ми е од таквите ко тебе не мора да ми објаснуваш тоа стара приказна ако не ти се слуша не го слушај:helou:

:pos: :pos: :pos: хејт кор младичу :pos:
Сите фуфи ќе се на Гуета како и да е....мање више музиката џагара багара...уствари мене ми е интересна, i feel like a school boy :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom