Кои се Octopussy?
Како бе не го знаеш Octopussy, со Џемс Бонд филмот од 83-та, Роџер Мур коа глумеше.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои се Octopussy?
Како бе не го знаеш Octopussy, со Џемс Бонд филмот од 83-та, Роџер Мур коа глумеше.![]()
Кои се Octopussy?
Кои се Octopussy?
Го донесоа Карл Кокс пред 2 години на Саем и Тиесто летово во Албанија, бар за овие журки сум сигурен дека они ги организираа...
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:ова го чекавме типов е звер пазете сеа ново хитче шо напраи кој стил го мава
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:
ajде знаеме дека си влезен у израелските филмови и преку к*р ми е од таквите ко тебе не мора да ми објаснуваш тоа стара приказна ако не ти се слуша не го слушај:helou: