- Член од
- 25 април 2005
- Мислења
- 5.633
- Поени од реакции
- 201
Кои се Octopussy?
Како бе не го знаеш Octopussy, со Џемс Бонд филмот од 83-та, Роџер Мур коа глумеше.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои се Octopussy?

Како бе не го знаеш Octopussy, со Џемс Бонд филмот од 83-та, Роџер Мур коа глумеше.![]()
али цурата од филмот уште е бомба бачко...октоподот умре јбг 
Кои се Octopussy?

Кои се Octopussy?
Го донесоа Карл Кокс пред 2 години на Саем и Тиесто летово во Албанија, бар за овие журки сум сигурен дека они ги организираа...

Fri, 28 May 2010
Thu, 27 May 2010
Wed, 26 May 2010
Sat, 08 May 2010
Thu, 06 May 2010Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:ова го чекавме типов е звер пазете сеа ново хитче шо напраи кој стил го мава
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:
Е кој стил го мава жити се? За мене и за многу други стилот му е геј. Што повеќе да очекувам од тип што прави песна со краден семпл кој се повторува низ цела песна и вокал од Kelly Rowland. :nesum:

ajде знаеме дека си влезен у израелските филмови и преку к*р ми е од таквите ко тебе не мора да ми објаснуваш тоа стара приказна ако не ти се слуша не го слушај:helou:
хејт кор младичу