- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.743
- Поени од реакции
- 4.603
Ко шо гледам си добива тој саглам демиџ и без тоа, туку дај кажи му како да прави демиџќе добиеш многу повеќе демиџ

Ко шо гледам си добива тој саглам демиџ и без тоа, туку дај кажи му како да прави демиџќе добиеш многу повеќе демиџ
Читав на нет да чекам да најдам knights sword па него да го направам crushingПотражи го claymore и прави го crushing infusion ќе добиеш многу повеќе демиџ.
Било кој можеш да го правиш crushing само повеќе фармање ќе ти треба.Читав на нет да чекам да најдам knights sword па него да го направам crushing
Се тешам вака кога ќе ми кажеш дека не е само кај мене@Taker брада, ако слабо ти оди не се разочарувај, еве јас сакам да ти олеснам и да направам да се сеќаваш на мене секогаш кога ќе ти падни тешко... во моите почетоци умирав од 3 прасенца , let's leave it at that.
Ќе ги најдеш еееее таму во Дарк Соулс 2.
Здравје ако не ти ја наврат кошулава дотогаш...
Прегледај го приврзокот 348024
Апсолутно дека не е до тебе.Се тешам вака кога ќе ми кажеш дека не е само кај мене![]()
![]()
Јас планирам да се вратам на 1 и 2.Decki, ste igrale nesto od serijalot posle igranje elden?
Nema skokanje vise………
Koj hendikep feeling dava upm
Јас планирам да се вратам на 1 и 2.
Додуша не сум во таа група на која ѝ се обраќаш, мене не ми е завршена ЕР.
Пази, можи и да не ја завршам.На 3ка жмијам и лупам пвп одвреме на времеи тролам нубци кога е на попуст.
Автоматски споено мислење:
Море јас 4 пати ја свтрев.
Don't be a Quitter.Пази, можи и да не ја завршам.
Некако ко да не ми се гледа Вати...![]()
nioh 2 ps5 remastered e freeDon't be a Quitter.![]()