Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
За квесто лајнови се прислупкуваат Ема, Куро, Ишин и Скулптурот други нема мислам битни за квест лајнс.
Сум пропуштил средба со Ема надвор од палатата, требало да ја сретнам до еден од ајдолите надвор од Ашина. Сум пропуштил да колектирам круцијален ајтем...
Fuck this shit :facepalm:

И јас за овие работи се жалев, не знам како би нашол некој тоа без да следи гајд :D

Требаше со Ема некој муабет во Ашина, па да се сретнеш кај еден гроб одма надвор од Ашина, па после да прислушнеш муабет помеѓу неа и Скулпторот, па да ги прашуваш за тоа и да те пратат во Хирата кај што ќе се тепаш против Бувот :brlav:

Апдејт на настаните, се осеќам должен :rolleyes:

Демонот од прва го гличнав и го пратив во провалија, не самиот не знам како ми успеа :ROFLMAO:
Го блокирав измеѓу едно дрво и ѕидовите, а во меѓувреме се качив на една од караулите и рипнав на ѕидот од оградата во арената. Типот тргна по мене дијагонално и... на луфтирање.

SEKIRO  SHADOWS DIE TWICE Screenshot 2022.01.04 - 03.55.18.53.png

А за Ишин не се потрудив да најдам глич, го убив регулар после 2-3 саати борба и почнав ng.

Инаку и на Гјобу Масатака Онива работи истиот глич.

Како бе жити се највеќе мемиња за него излегоа.

Aaaa drugarot. Zaginav namerno za da go slusam kako rant-a.

Mijazaki mnogu apologetic od start, grafickiot tim od Elden bil pod pritisok poradi demons souls.

As they should be. Demons souls e, ne samo vo souls univerzumot, edna od poubavite igri sto sum gi igral. Uste togas znaev i pisav deka e mozno da si ja sjebev Elden. Ama odi docekaj....

Aaaa drugarot. Zaginav namerno za da go slusam kako rant-a.

Mijazaki mnogu apologetic od start, grafickiot tim od Elden bil pod pritisok poradi demons souls.

As they should be. Demons souls e, ne samo vo souls univerzumot, edna od poubavite igri sto sum gi igral. Uste togas znaev i pisav deka e mozno da si ja sjebev Elden. Ama odi docekaj....
На Демонс ремастер правеше блупоинт а не фромсофт можеа да соработуваат ама некој е алчен.

На Демонс ремастер правеше блупоинт а не фромсофт можеа да соработуваат ама некој е алчен.

In all fairness, dosta gi praise-a Bluepoint.
Mu drzi voda muabetot, souls igrite ne se popularni zaradi milionite poligoni, kazuva deka grafickiot tim e sekogas posledna dupka.

Imase i bogojavljenie na george r r, delumno zvucese kako da zaboravil deka rabotel na proektot. Godini demek pominale... Mozno e da e platen za imeto, ne veruvam da e pregolem del od prikaznata. Ne gledam Elden kako bi bila podobra od bilo koja dark souls igra do sega. Prikaznata seuste im e isti stil, dobitnata formula.

Mislam deka Vati da go priberat poveke ke dobijat odosto starecot.

Da da, slucajno, na youtube na autoplay mi ispadna da vidam kako da go glichnam :D
Си кажав дека ќе го паљим, ооовај.... ќе го гличам де, нишо не е случајно ;)
Автоматски споено мислење:

Инаку и на Гјобу Масатака Онива работи истиот глич.
Срамота е да го гличаш него бе.
Факинг првиот бос во играта што се вели:icon_mrgr:
Башка лесен е.

Оти не добивам неклеси во њугејм бе дечки?
Само атак левелирам со меморис, а стагнација со виталити...

Оти не добивам неклеси во њугејм бе дечки?
Само атак левелирам со меморис, а стагнација со виталити...
Мислеше ќе качуваш хелт постојано е нема не е дарк соулс .:pos:
Screenshot_20220106-080450_Chrome.jpg

Последно уредено:
Босовите кои ги поминав до сега во тројкава ми беа ептен underwhelming, послаби од доста обични противницо. Воопшто не се осеќав како да треба да им учам движења, само ги мавав и умираа пред да успеат да направат нешто.
Денес стигнав до Понтиф и он ми беше првиот кој ме уби на брзина неколку пати и помислив дека не знам како ќе успеам да го поминам. Ама тоа затоа што со брзите напади инстинктивно ме натера да одам дефанзивно, а тоа не ми помогна. Штом решив да пробам одма да му одам агресивно без штит, го тепав од прва. Ваљда ќе има некои позаебани понатаму.

Уште играм со намера за платинум, ама ме плаши тоа што требало ептен да се фарма за одредени ајтеми. Ќе видам дали ќе можам да се замарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom