Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
0 karakter, na ps+ e stavena mortal shell enhanced edition i prva taa ja pustiv za download.

:facepalm:
И покрај то шо ти се бега... ако повторно си разгориш жарче не му се срами. Не ти е карактерот 0, само си хардкор фан ко мене, Соулс форевер! :love: :icon_mrgr:

• Љубов
Reactions: wot
Probav invade da se pofalam. Kinenje nervi, kako annoying boss e koga se tepas so drug. Vodenje inaet poveke odosto tepanje. :D

Sabajlevo gi skinav aldrich i dancer, bev zaboravil deka posle aldrich me teleportira kaj dancerot, mamata. Dva fantasticni bosovi spored mene. Zaedno so pontif se vrvot vo trojkata, ne racunajki dlc. :D

I taka. Dolg ke bide lockdownot. :D

Го одржувам акаундов жив само поради темава! :love:

Еве две-три недели кај што не играм ДС, а @wot ме прави да ме чешка...

• Љубов
Vcera ja zavrsiv dvojkata, Scholar of the first sin, ostaviv 120 saata vo nea, ama gi otvoriv site oruzja, stitovi i armori, i gi nadgradiv do maks. Nepopularno mislenje, mozda ne cini mehanikata vo dvojkata, ama zatoa ima najmnogu izbor na oruzja, a i najmnogu bosovi, i prekrasni dlc-a.

Odma poslem toa, sinoka ja pocnav pak Sekiro, ova e vtor pat. Imam i RDR2, Metal gear solid, Code vein, Thief, Fallout 4, Skyrim, Days gone, sve se toa jaki igri, ama djabe, ne me vlece nisto sem dark souls, bloodborne, i toa. Ko ke ja zemam Elden ring, ke zemam 3 nedeli odmor, i samo ke gejmam.

Vcera ja zavrsiv dvojkata, Scholar of the first sin, ostaviv 120 saata vo nea, ama gi otvoriv site oruzja, stitovi i armori, i gi nadgradiv do maks. Nepopularno mislenje, mozda ne cini mehanikata vo dvojkata, ama zatoa ima najmnogu izbor na oruzja, a i najmnogu bosovi, i prekrasni dlc-a.

Odma poslem toa, sinoka ja pocnav pak Sekiro, ova e vtor pat. Imam i RDR2, Metal gear solid, Code vein, Thief, Fallout 4, Skyrim, Days gone, sve se toa jaki igri, ama djabe, ne me vlece nisto sem dark souls, bloodborne, i toa. Ko ke ja zemam Elden ring, ke zemam 3 nedeli odmor, i samo ke gejmam.
За 2ката пред неке време ја завршив неколку пати ng + е подобра од прв плејтру.

За елдер ринг и јас се мислам да земам слободни недела дена.

Mijazaki nemalo da si ja igra elden ring. :D

Projdov twin prince, nameless king i soul of cinder, prilicno lesno. Najlesno ovojpat. Dlc-injata zaedno se 10 eu za ps, se mislam dali da platam oti samo na pc gi igrav, kojznae od koga.

Mijazaki nemalo da si ja igra elden ring. :D

Projdov twin prince, nameless king i soul of cinder, prilicno lesno. Najlesno ovojpat. Dlc-injata zaedno se 10 eu za ps, se mislam dali da platam oti samo na pc gi igrav, kojznae od koga.
Чувај еври за Елдер ринг не вредат да ги плаќаш ако си ги поминал еднаш. :D

• Ми се допаѓа
Не ја земав за блек фрајдеј на 50%, ама сега ја ставиле на 75% и ме заебаа :D

Прегледај го приврзокот 317666

Season pass ti e 9.90 evra (2 dlc) da si znaes, a mora da se projdat. Eve gledam dlc za bloodborne e 6 evra isto, toa go nemam svrteno i me jade celo vreme. Mozno e tamu da prodolzam do februari. :D

Ostaj toa, skoro si pleskal Witness. The puzzle version of dark souls. Igriste. Omilena igra na zena mi takodze.

Ti zaviduvam na biblitekata, skoro cel store go imas. :D

Season pass ti e 9.90 evra (2 dlc) da si znaes, a mora da se projdat. Eve gledam dlc za bloodborne e 6 evra isto, toa go nemam svrteno i me jade celo vreme. Mozno e tamu da prodolzam do februari. :D

Ostaj toa, skoro si pleskal Witness. The puzzle version of dark souls. Igriste. Omilena igra na zena mi takodze.

Делукс едишн е само 6 долари повеќе, ама веќе имав 15 долари од претходно на акаунт и ја земав обичната верзија. Сега ќе ме фати поскапо ако сакам и длц, ама ако се заиграм ќе ги земам секако.

За Бладборн ако е 6 евра, одма купувај го. Ептен е добро тоа и има одлични босови.

Иначе голем дел од игрите ми се што ги давале бесплатно со ПС плус и лани што даваа дополнително сред пандемија, така ми е и Витнес. 3-4 имам купено на рилис, и се друго со попусти. Се собира. А уште од сега ме плаши следна година затоа што премногу добри игри излагаат кои ќе сакам да ги играм одма :(

• Ми се допаѓа
Делукс едишн е само 6 долари повеќе, ама веќе имав 15 долари од претходно на акаунт и ја земав обичната верзија. Сега ќе ме фати поскапо ако сакам и длц, ама ако се заиграм ќе ги земам секако.

За Бладборн ако е 6 евра, одма купувај го. Ептен е добро тоа и има одлични босови.

Иначе голем дел од игрите ми се што ги давале бесплатно со ПС плус и лани што даваа дополнително сред пандемија, така ми е и Витнес. 3-4 имам купено на рилис, и се друго со попусти. Се собира. А уште од сега ме плаши следна година затоа што премногу добри игри излагаат кои ќе сакам да ги играм одма :(

Ne sum ja primetil witness deka ja davale za vreme na pandemijata, samo journey, uncharted takvi nekoi zemav free. Mozebi bilo koga go sitnav pro za 5ka a ne uspeav da kupam, imav gap. :D

Popustot im e dobar, ama e do 8mi. Cekam da vidam koi ke se free za januari prvo pred da baram nesto sto ke me drzi do elden/horizon. Od ps plus bibliotekata nemam nesto so moze da se igra nazalost.

Isto DS II e za smesni 3 dolari nekade atm na stor. Ja nemam u biblioteka, isto pc druzenje bese i so e nea. Moze revisit. Ke videme.

Чекај, уште длц-то на Bloodborne го немаш свртено :) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom