wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
i mene mi se bega od vakvi igri malku tbh.
0 karakter, na ps+ e stavena mortal shell enhanced edition i prva taa ja pustiv za download.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i mene mi se bega od vakvi igri malku tbh.
И покрај то шо ти се бега... ако повторно си разгориш жарче не му се срами. Не ти е карактерот 0, само си хардкор фан ко мене, Соулс форевер!0 karakter, na ps+ e stavena mortal shell enhanced edition i prva taa ja pustiv za download.
![]()
За 2ката пред неке време ја завршив неколку пати ng + е подобра од прв плејтру.Vcera ja zavrsiv dvojkata, Scholar of the first sin, ostaviv 120 saata vo nea, ama gi otvoriv site oruzja, stitovi i armori, i gi nadgradiv do maks. Nepopularno mislenje, mozda ne cini mehanikata vo dvojkata, ama zatoa ima najmnogu izbor na oruzja, a i najmnogu bosovi, i prekrasni dlc-a.
Odma poslem toa, sinoka ja pocnav pak Sekiro, ova e vtor pat. Imam i RDR2, Metal gear solid, Code vein, Thief, Fallout 4, Skyrim, Days gone, sve se toa jaki igri, ama djabe, ne me vlece nisto sem dark souls, bloodborne, i toa. Ko ke ja zemam Elden ring, ke zemam 3 nedeli odmor, i samo ke gejmam.
Чувај еври за Елдер ринг не вредат да ги плаќаш ако си ги поминал еднаш.Mijazaki nemalo da si ja igra elden ring.
Projdov twin prince, nameless king i soul of cinder, prilicno lesno. Najlesno ovojpat. Dlc-injata zaedno se 10 eu za ps, se mislam dali da platam oti samo na pc gi igrav, kojznae od koga.
Не ја земав за блек фрајдеј на 50%, ама сега ја ставиле на 75% и ме заебаа
Прегледај го приврзокот 317666
Делукс едишн е само 6 долари повеќе, ама веќе имав 15 долари од претходно на акаунт и ја земав обичната верзија. Сега ќе ме фати поскапо ако сакам и длц, ама ако се заиграм ќе ги земам секако.Season pass ti e 9.90 evra (2 dlc) da si znaes, a mora da se projdat. Eve gledam dlc za bloodborne e 6 evra isto, toa go nemam svrteno i me jade celo vreme. Mozno e tamu da prodolzam do februari.
Ostaj toa, skoro si pleskal Witness. The puzzle version of dark souls. Igriste. Omilena igra na zena mi takodze.
Ti zaviduvam na biblitekata, skoro cel store go imas.![]()
Делукс едишн е само 6 долари повеќе, ама веќе имав 15 долари од претходно на акаунт и ја земав обичната верзија. Сега ќе ме фати поскапо ако сакам и длц, ама ако се заиграм ќе ги земам секако.
За Бладборн ако е 6 евра, одма купувај го. Ептен е добро тоа и има одлични босови.
Иначе голем дел од игрите ми се што ги давале бесплатно со ПС плус и лани што даваа дополнително сред пандемија, така ми е и Витнес. 3-4 имам купено на рилис, и се друго со попусти. Се собира. А уште од сега ме плаши следна година затоа што премногу добри игри излагаат кои ќе сакам да ги играм одма![]()
Чекај, уште длц-то на Bloodborne го немаш свртеноSeason pass ti e 9.90 evra (2 dlc) da si znaes, a mora da se projdat. Eve gledam dlc za bloodborne e 6 evra isto, toa go nemam svrteno i me jade celo vreme. Mozno e tamu da prodolzam do februari.
Ostaj toa, skoro si pleskal Witness. The puzzle version of dark souls. Igriste. Omilena igra na zena mi takodze.
Ti zaviduvam na biblitekata, skoro cel store go imas.![]()