Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Планирам да го збришам соулс-лајк жанрот начистоНи правиш финти тука да ни се допадне
Кога излезе ја пробав на лаптопот ама не одеше како што треба, можеби ќе и дадам шанса понатаму на ПС4 Про.
Приметувам мојата препорака уште ја немаш играноПланирам да го збришам соулс-лајк жанрот начисто
Али педериве од Фром не ја портнуваат ББ на пц
Иначе мене лично ми се допаѓа игричево. Јас би рекол солидна соулс платворма, надоградена со свои уникатни декорации...
Но во секој случај Лордс оф Д Фолен за нијанса подобра би рекол, амбиентот и тематиката ми лежеше повеќе.
Да не ви кршам филм али за да профункционира Бладборн на емулатор ќе и треба бааги време. По моја проценка барем 5г, имајќи во предвид дека дури до ден денес многу ПС3 игри сеуште неможат да се играт на ПЦ иако веќе помина време и излезе ПС5.Че излези емулатор не им се замарај.
Patience, young grasshopper.
Нема везе царе секако сум стрплив мижеби ќе излезе и за пц.Приметувам мојата препорака уште ја немаш играно
Lords of the Fallen кога излезе немаше којзнае какви фалења по неа, инаку од она што го видов тогаш ми се допадна тематиката и штом тебе ти фатила кејф ќе ја играм кога ќе најдам време понатаму.
Да не ви кршам филм али за да профункционира Бладборн на емулатор ќе и треба бааги време. По моја проценка барем 5г, имајќи во предвид дека дури до ден денес многу ПС3 игри сеуште неможат да се играт на ПЦ иако веќе помина време и излезе ПС5.
Заборавив на нив да бидам искрен, заборавив дека и тие две парчиња се во оваа бранша.Приметувам мојата препорака уште ја немаш играно![]()
Зашто бе и мене не ми претставуваа проблем не ги пројдов од прва али не ми правеа проблем.Само да пишам дека рандом дечко на нет по фејсбук групиве за ПС4 кој продава игри и му ја барав ДС Ремастерд, а ја имаше една копија и кажа сака да ја игра и да не ја продава, разврзавме муабет еднаш и му пишав колку е добра играта и што допрва го чека, и да ми пише за Орнштајн и Сму како ќе помине, еве сеа ми пишал дека ги поминал од прва, у 2 и 5,само што заспав. Ај кажи дека е арен у главата.
Не ми се верува, менталниот ми го скрши сонот.Зашто бе и мене не ми претставуваа проблем не ги пројдов од прва али не ми правеа проблем.
Рациел ме дупеше за ова, ама јас сум горд на своето дело сеуште, и ќе бидам![]()
Овој,ама само што го поминав.Дали е баг или не знам,ама кога се крева во воздух и блуе оган има едно место на мостот каде си безбеден.Го повтара тоа два-три пати,го маваш со јакиот удар и после трчаш и одиш надоле по скалите дур не се врати пак на почетна позиција.И така едно 20 пати,само малку и среќа е потребна да не те пеплоса,затоа мораш да бидеш брз и одма да одиш под мостот.Едно два саата на него потрошив,а и не знам како би избегал кога немаше друго место каде да одам морав покрај него.Мислиш да го претрчам мостот и да не се борам?
Не ми се верува дека го скинав мајкиниот.
Вака како ја опишуваш, многу сличности ќе најдеш со Лејди Марија од Бладборн, според мене, еден од најдобрите босови воопшто. Впрочем, сите добри босови од ББ се наоѓаат во длц-то ( Лудвиг, кој буквално те ужаснува кога почнува да транзитира фаза и испушта ужаснувачки звуци, Орфан исто, кој е еден од најтешките босови воопшто) . Cut scene-ot pred borba so nea e sovrsen, bukvalno mornici me polazuvaat sekoj pat, muzikata zapocnuva so tazna violina, koga preoga vo vtora faza muzikata intenzivira, a bitkata e epska, posebno mi se svigaat humanoidni bosovi, a Marija e ubava, graciozno deluva i taka i se bori, ne mozes da ne ja postuvas, duri i ne sakas da ja ubies.Za mene sovrshen boss bese tancharkata.
Prezentacija 10/10
Muzika 10/10
Dizajn 10/10
Estetika 10/10
Atmosfera 10/10
Lore 10/10
Tishina osven tivka violina, i postapalkite na tancharkata u pozadina, i kako poveke ja napagas tolku poagresivna stanuva i muzikata stanuva posilna.
Мене тој бос ми беше главен фактор за да ја почнам играта. Кога ја водов на YT си реков ќе и дадам шанса на играва иако ДС1 ја имам почнувано петпати и брипано.Za mene sovrshen boss bese tancharkata.
Prezentacija 10/10
Muzika 10/10
Dizajn 10/10
Estetika 10/10
Atmosfera 10/10
Lore 10/10
Tishina osven tivka violina, i postapalkite na tancharkata u pozadina, i kako poveke ja napagas tolku poagresivna stanuva i muzikata stanuva posilna.
Aah, you were at my side, all alongВака како ја опишуваш, многу сличности ќе најдеш со Лејди Марија од Бладборн, според мене, еден од најдобрите босови воопшто. Впрочем, сите добри босови од ББ се наоѓаат во длц-то ( Лудвиг, кој буквално те ужаснува кога почнува да транзитира фаза и испушта ужаснувачки звуци, Орфан исто, кој е еден од најтешките босови воопшто) . Cut scene-ot pred borba so nea e sovrsen, bukvalno mornici me polazuvaat sekoj pat, muzikata zapocnuva so tazna violina, koga preoga vo vtora faza muzikata intenzivira, a bitkata e epska, posebno mi se svigaat humanoidni bosovi, a Marija e ubava, graciozno deluva i taka i se bori, ne mozes da ne ja postuvas, duri i ne sakas da ja ubies.
Od trojkata bi mozel da gi izdvojam dvata princa, gi ima site gorenavedeni elementi, i e bos koj bara trpenie za da se ubie, sto znaci maks koncetracija nekoe vreme.
Nadez ostava Elden ring- sigurno izleguva za 4ka i treba toa godinava da bide, i sekako Demons souls, koja ke se igra vo nekoja idnina.