Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Ејпот и Монкот не се баш за потценување. Nioh ја играше или јас сум единствен на форумов што ја има играно?
Nioh кецот ја пројдов. Двојката уше не сум ја пробал а сакам.
Претпоставувам не си се сретнал со Demon of hatred
Секиро 5 пати ја пројдов со сите краеви и последниот пат со ѕвончето за потешко и плус чармот на детенцето исто за потешко. Демонот ми беше ептен соулборне тип бос и не ми беше проблем. Ако добро памтам после 3 4 пати го пројдов.
Со 0 deaths ... или само со левел 1? :cool:
Не е со 0 deaths, таман работа :) имам нешто на јутјуб снимено од тогаш. Најголем проблем ми беше champion gundyr пошто отворите за напад беа многу мали и секако типот со птицата.
Автоматски споено мислење:

Ako e deckoto na koj go prodadov ps4, go pokaniv da dojde tuka, ja ima svrteno dark souls 3 celo vreme lvl 1. I Bloodborne nekolku pati. Dodeka ja imam talent samo eeeedvaj da gi svrtam from soft igrite. :D

Pretpostavuvam se sretnal so Demonot. :D
И да, јас сум. Ја почнав пак блодборне. Кај оној npc-то сум шо ги јадеше луѓето у forbidden forest. Ме исплеска вчера и баталив.

Последно уредено:
Добро е значи не сум сам во Нио, и јас инаку ја имам само 1 изиграно а за двојката чекам погоден момент.

Очекував @dantemkd да ја почне ама некако дали ја заборави, дали пак ја изигра а не му се допадна незнам :)

Добро е значи не сум сам во Нио, и јас инаку ја имам само 1 изиграно а за двојката чекам погоден момент.

Очекував @dantemkd да ја почне ама некако дали ја заборави, дали пак ја изигра а не му се допадна незнам :)
Не сум ја почнал презафатен сум со работата има време цела зима :rolleyes:
Или се мислам за demon souls

Последно уредено:
Вчера ги пројдов shadow of yharnam. До сеа сите босови од прва сум ги прошол. Незнам до кога ќе ги терам вака. Се мислам дали да му пркосам на германот или не за крајот.

Јас повеќето од прва. Но затоа
Висар Амелиа
и
Лоренс
ми наплатија и за нив :D

Инаку Бладборн ми беше втора игра од Фром Софтвер (Секиро прва) и прва игра со стамина бар.

Јас повеќето од прва. Но затоа
Висар Амелиа
и
Лоренс
ми наплатија и за нив :D

Инаку Бладборн ми беше втора игра од Фром Софтвер (Секиро прва) и прва игра со стамина бар.
Амелија више ја пројдов. Незнам зашто ти била проблем толку. А за лауренс искрено незнам пошто никад не ја дочепав експанзијата.

И умрев најглупо кај ром ебате.

Последно уредено:
Стамина барот е гејм чејнџер :)

Поготово против сипер агресивни босови.
Таман ќе си отвориш простор да го заплескаш, овој раце во џеб ставил :D нема стамина.

Амелија више ја пројдов. Незнам зашто ти била проблем толку. А за лауренс искрено незнам пошто никад не ја дочепав експанзијата.

И умрев најглупо кај ром ебате.
Од Амелија умрев 30 пати сигурно, баш тогаш излезе Секиро, се префрлив на него го изиграв и потоа кога и се вратив на Амелија од прва ја пројдов. Некако делува како типичен Дарк Соулс бос што ради камера, што ради хит боксови... Инаку Лоренс (20-25 пати) е во истата таа арена (но во ДЛЦ-то), можеби до катедралата е :)

Ром ме тепаше 6-7 пати сигурно, накрај заедно душа дававме :D

Понатака во играта Ебритас, Мерго и Герман ако ти прават проблеми онака верувам ќе немаш гајле.

Ти го препорачувам ДЛЦ-то обавезно, ја дефинира играта и е едно од најдобрите и најзначајните што ги има синглплеер игра добиено.

Не бе, рано е. :)
Сакам да уживам што подолго, секако не можам Блодборн да ја вкусам... :(
Ќе се произнесам со подолг текст откако ќе ја завршам. :D

А еј... требаше да играм Assassin's Creed Odyssey следно :tvg:

Таман ќе си отвориш простор да го заплескаш, овој раце во џеб ставил :D нема стамина.

Од Амелија умрев 30 пати сигурно, баш тогаш излезе Секиро, се префрлив на него го изиграв и потоа кога и се вратив на Амелија од прва ја пројдов. Некако делува како типичен Дарк Соулс бос што ради камера, што ради хит боксови... Инаку Лоренс (20-25 пати) е во истата таа арена (но во ДЛЦ-то), можеби до катедралата е :)

Ром ме тепаше 6-7 пати сигурно, накрај заедно душа дававме :D

Понатака во играта Ебритас, Мерго и Герман ако ти прават проблеми онака верувам ќе немаш гајле.

Ти го препорачувам ДЛЦ-то обавезно, ја дефинира играта и е едно од најдобрите и најзначајните што ги има синглплеер игра добиено.
Моментално на us store 20 долари е длц-то само. Ако ми се погоди во некој момент шанса, секако ќе го изиграм. Ама сеа 20 долари да фукнам само за длц, ноууу.

Јас сакам да ја купам комплетнаta верзија на диск (игра + длц), но еве можеби веќе една година цената не е мрдната 34е е GOTY верзијата. Инаку обичната верзија односно Бладборн без ДЛЦ-то е 12е :D

Знаат дека длц-то оди како сирење на ајвар и затоа ја држат цената толку.

Нажалост, стигнав до Nightmare of Mensis. Го мрзам местово. Се мислам само да го протрчам до босот и да го скокнам колку толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom