Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе имиња ли да думам до толку? :D
Да не се преслушуваме случајно и за имиња од ајтеми ? :LOL:

Баш ќе побарам и ќе ти пратам материјал за Фјум.
Само да не испадни работава дека се докажуваме кој колку ја совладал литературата... возрасни сме, не е убаво... :)
А и не ми беше то целта, жалам ако те навлеков на такво нешто :cool:
Не сакам да се докажувам само сакав да прочитам зошто неможев да најдам ништо.

Не сакам да се докажувам само сакав да прочитам зошто неможев да најдам ништо.
Ќе ти пратам да. А имаш нешто и на dark souls wiki ако не де лажам, побарај долу во стратеџис за Фјум, мислам дека пишуваше. Нема целата прича да ја најдиш, но накратко мислам дека имаше нешто околу арморот од Велстат и реакцијата на Фјум по истиот.
Автоматски споено мислење:

Руини ја направивме темава :facepalm:
јас се испричавам!

Ќе ти пратам да. А имаш нешто и на dark souls wiki ако не де лажам, побарај долу во стратеџис за Фјум, мислам дека пишуваше. Нема целата прича да ја најдиш, но накратко мислам дека имаше нешто околу арморот од Велстат и реакцијата на Фјум по истиот.

Руини ја направивме темава :facepalm:
јас се испричавам!

Зошто бе сме ја упропастиле па не збориме за други игри пријателска дискусија за драк соилс.
Инаку во погрешен контекст не сваќаш не реков дека повеќе од тебе знам детали за дарк соулс туку дека се поврзани во лорот 1 и 3ката.
Најдов

Screenshot_20200830-230409_Chrome.jpg

Ма да никаде во арморот нема информација за Фјум незнам како си дошол до оваа информација.

Зошто бе сме ја упропастиле па не збориме за други игри пријателска дискусија за драк соилс.
Инаку во погрешен контекст не сваќаш не реков дека повеќе од тебе знам детали за дарк соулс туку дека се поврзани во лорот 1 и 3ката.
Најдов

Прегледај го приврзокот 264425

Ма да никаде во арморот нема информација за Фјум незнам како си дошол до оваа информација.
Да, Фјум бил поразен и протеран од Велстат.
Податокот го сретнав некаде на интернет уште кога го играв продолжението (д краун оф д ајрон кинг) во кое фјум се појавува.
Не сум сигурен од каде, но ќе побарам и ќе ти пратам.
А некој од другиве членови ако знае нешто повеќе нека ме надополни или корегира.

http://soulslore.wikidot.com/data:fume-knight

@dantemkd

Има ваљда нешто и во лорот на Velstadt.
Но не сум сигурен дали ова беше истиот извор.

А повеќе објаснуваање и дополнувања сега на Јутјуб гледав.
Имам погоре на постот и јас најдов.
Инаку сега ми веруваш најверојатно дека не гледам турторијали за босови.
:gjavol: :gjavol: :gjavol:

Имам погоре на постот и јас најдов.
Инаку сега ми веруваш најверојатно дека не гледам турторијали за босови.
:gjavol: :gjavol: :gjavol:
Сигурно си прочитал како почнав со ДС, барем милион пати имам замарано за тоа :LOL:
Веднаш после пресно завршена Скајрим барав нешто слично, па wot на некоја од гејминг темине ми препорача ДС. А јас од кежуал на хардкор не ме прими, па во афект и агонија ја делитнав. После тоа уште еднаш ја поиграв но не можев да продолжам и ја оставив. Ми стоеше неколку месеци во pc и по некое време сакав да го чистам комјутерот од небитни работи. Kога стасав до нејзе нешто не ми даде да ја избришам, влегов, направив нов карактер, се посветив повеќе на механиките и тргна работата. :)

Муабетот ми беше...
За двојката најмногу читав и гледав стратегии, бидеќи сите во темава ставаа слики со број на убиства, па реков дај и јас да се пофалам и да не се брукам со големи цифри.
Затоа и почнав со штит да играм, сакав што е можно по-safe да играм за помалку да умирам.
Се замарав со оружја, инфузии итн. :LOL:

Во тројката и кецот далеку порелаксирано влегов, гледам само fun да имам и уживам во секој детал. Ама за некои босови претпоставувам ќе морам да се присетам за да не им оставам неброени ноќи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom