Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За никого не навивам , не ни гледам . Ама да не ме заебеше ливерпул од2-4 ќе ја чекав реал 2&т2 данска 1хенд-7.5

Ако не гледаш и ако не те интересира репрезентацијата не коментирај, ако ти е за кладилница има друга тема, уште еднаш ако спомнете за кладилница 1.10 ќе е коеф. дека ќе добиете бан од темата.

Реално се прејаки, а ние сме крпен тим. Се надевам дека грешам, али пораз од најмалку 5 разлика мислам не ни бега.

Многу лошо пеат нашиве ама ако ништо дргуо барм знаат да играат ракомет...така ?

Не коментира Игорче!!!!

Игорче никогаш не коментира ракомет (освен исклучителни ситуации), секад е Ников.
Како со љубов ја викаат химнава, ама среќна сум што не се пејачи...:icon_mrgr:

Тапа муабет праите. Кај нас пола естрада не знае да пее па се занимава со пеење.
Него колку и да сме оптимисти ова она, мора малку реални да бидеме - ако Данска изигра онака како што знае, немаме шанси. Се надевам нема да играат ко што треба и барем реми ќе извлечеме.

Koja e таа подршка кога викаат дека ќе изгубиме? тоа не е подршка...

Тоа е реалност. Јас не очекувам победа. Јас очекувам и сакам наредните две да ги победиме и да си поминеме во наредниот круг. За жал малер не спопадна некако... :) Пак ќе кажам, не е срамота да се изгуби од актуелниот првак. :) Ние пак ќе си ги сакаме. Подобро така, отколку после натпревар да ги плукаат (ко шо е традиција у Македонија).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom