Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што ако ставиш? Демек тоа ќе те збогати, ќе те направи милионер? Што е поентата, за 100-200 денари повеќе?

1 хендикеп што да ставиш :) Сега сме послаби за отсуството на мојсо ама појаки за тоа што не игра филип !

Добро и на оваа тема за тоа ќе почнете да муабетите?

Во некој паралелен свет има некоја тема на муабет (макар било тоа за пингвините и тоа зошто немаат колена) каде не се меша политика и тоа како младите треба и мора да бегаат од државата. Пошто во овој свет, тоа е невозможно. Кај и да е, и од фрижидер ќе ми излегуваат известувања како сите млади сакале да си одат од тука.

Зарем нема да уплатиш ти против македонија ако знаеш дека сме послаби и дека сигурно губиме ? Само овде така викате , а реалноста е друга . Каква македонија дур сме млади требит да избегаме од оваа држава немат овде живот за нас .

Лечи си комплекси на друго место.
Ајде уште пола саат, позитивна еуфорија зафаќаа.(y)

1 хендикеп што да ставиш :) Сега сме послаби за отсуството на мојсо ама појаки за тоа што не игра филип !

Не, муабетот ми е што ќе постигнеш со тоа? За едно ливче у кладилница? Баш таа утакмица ќе те направи милионер па мора да ја играш така?

Не, муабетот ми е што ќе постигнеш со тоа? За едно ливче у кладилница? Баш таа утакмица ќе те направи милионер па мора да ја играш така?
А што ќе добиеш ако не ја изиграш ? Ем ќе изгубат ем ти без пари .

А што ќе добиеш ако не ја изиграш ? Ем ќе изгубат ем ти без пари .

300 денари повеќе нема да ме збогатат.
Мразам кладилници, гледам спорт и репрезентација за да уживам, не за да играм против момци кои даваат се од себе за да ја претстават Македонија. Посебно кога ги знам условите за спорт во државава.

http://kajgana.com/ulrik-vilbek-sekogash-e-teshko-protiv-makedonija

Кажа Улрик Вилбек и не потопи со 20 разлика .

Па добро, на минатото Европско се намачија со нас.
Башка човекот си е претпазлив, подобро внимателен, отколку да потцени. Во спортот само суета и потценување може да те уништат.

300 денари повеќе нема да ме збогатат.
Мразам кладилници, гледам спорт и репрезентација за да уживам, не за да играм против момци кои даваат се од себе за да ја претстават Македонија. Посебно кога ги знам условите за спорт во државава.

Епа јас сум како прво изреволтиран од федерацииве во македонија после тоа од фактот што има играчи што заслужуваат повик а не се повикани а некои играат по заслуга на луѓе што се над сите во репрезентацијата а немаат врска , затоа сум против . Сега сакаш свати ме сакаш не сваќај ме .

Епа јас сум како прво изреволтиран од федерацииве во македонија после тоа од фактот што има играчи што заслужуваат повик а не се повикани а некои играат по заслуга на луѓе што се над сите во репрезентацијата а немаат врска , затоа сум против . Сега сакаш свати ме сакаш не сваќај ме .

Да, ама ставаш пари против МОМЦИТЕ кои се мачат да направат нешто, а не против федерациите. Демек побуна против системот, седи не ме знаеш... прави си шо сакаш, твој живот, ти кажав само јас како ги гледам тие работи.

Шо ви е бе ?

До полувреме не му се даваме па шо сака нека е!
За понатаму не знам ...

:);)

Ај сите викате вака така а сите ќе се нервираме кога ќе почне мечот. Не губиме со двоцифрена разлика сто посто, како за почеток. За понатаму ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom