Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Каква македонија дур сме млади требит да избегаме од оваа држава немат овде живот за нас .
Добро и на оваа тема за тоа ќе почнете да муабетите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква македонија дур сме млади требит да избегаме од оваа држава немат овде живот за нас .
А што ако ставиш? Демек тоа ќе те збогати, ќе те направи милионер? Што е поентата, за 100-200 денари повеќе?
Добро и на оваа тема за тоа ќе почнете да муабетите?
Зарем нема да уплатиш ти против македонија ако знаеш дека сме послаби и дека сигурно губиме ? Само овде така викате , а реалноста е друга . Каква македонија дур сме млади требит да избегаме од оваа држава немат овде живот за нас .
1 хендикеп што да ставишСега сме послаби за отсуството на мојсо ама појаки за тоа што не игра филип !
А што ќе добиеш ако не ја изиграш ? Ем ќе изгубат ем ти без пари .Не, муабетот ми е што ќе постигнеш со тоа? За едно ливче у кладилница? Баш таа утакмица ќе те направи милионер па мора да ја играш така?
А што ќе добиеш ако не ја изиграш ? Ем ќе изгубат ем ти без пари .
http://kajgana.com/ulrik-vilbek-sekogash-e-teshko-protiv-makedonija
Кажа Улрик Вилбек и не потопи со 20 разлика .
300 денари повеќе нема да ме збогатат.
Мразам кладилници, гледам спорт и репрезентација за да уживам, не за да играм против момци кои даваат се од себе за да ја претстават Македонија. Посебно кога ги знам условите за спорт во државава.
Епа јас сум како прво изреволтиран од федерацииве во македонија после тоа од фактот што има играчи што заслужуваат повик а не се повикани а некои играат по заслуга на луѓе што се над сите во репрезентацијата а немаат врска , затоа сум против . Сега сакаш свати ме сакаш не сваќај ме .