Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто не би победиле?
Ако Данска е одличен играч, тоа не значи дека секој пат ќе губиме од нејзе. Можеби овој пат ќе имаме среќа, па ќе ја победиме![]()
друже, и јас сум секогаш со таа мисла дека спорт е и се бива но самиве ракометари мислат на Австрија и Чешка, ова со Данска ќе е налик ревијална утакмицасве кењатори бе...добро реално е да изгубиме ама па вие ептен претерувате...ко воопшто да не е можно да победиме... ич не гледајте чим знаете дека ќе изгубиме и остајте не ние другите да си навиваме...
све кењатори бе...добро реално е да изгубиме ама па вие ептен претерувате...ко воопшто да не е можно да победиме... ич не гледајте чим знаете дека ќе изгубиме и остајте не ние другите да си навиваме...
абе ко што реков реално е да изгубиме ама па претеризам е ова..натпреварот уште не е ни почнат а сме изгубиле е ситуацијава...нема потреба до толку крајност да се иде...коа човек чита такви работи стварно му се одмили..ако не воопшто нека не играат и нека им ја дадат службена на Данска...друже, и јас сум секогаш со таа мисла дека спорт е и се бива но самиве ракометари мислат на Австрија и Чешка, ова со Данска ќе е налик ревијална утакмица)))) максимум што можеме да ги држиме на 2 разлика до нерешено е на полувреме, како што рекоа. Ќе тргне возот после.
Па никој лош збор не рече за момците, ниту рече нема да имаат поддршка. Само едноставно се прифаќа реалноста.абе ко што реков реално е да изгубиме ама па претеризам е ова..натпреварот уште не е ни почнат а сме изгубиле е ситуацијава...нема потреба до толку крајност да се иде...коа човек чита такви работи стварно му се одмили..ако не воопшто нека не играат и нека им ја дадат службена на Данска...
како и да е Македонија игра...колку толку треба подршка да се даде...Бар знаеме дека момците све од себе ќе дадат...
а како се прифаќа? со играње на спортска против МКД?Па никој лош збор не рече за момците, ниту рече нема да имаат поддршка. Само едноставно се прифаќа реалноста.
а како се прифаќа? со играње на спортска против МКД?
да даде господ ниеден да не фати што ке стаи против нас!!
а како се прифаќа? со играње на спортска против МКД?
да даде господ ниеден да не фати што ке стаи против нас!!
Зарем нема да уплатиш ти против македонија ако знаеш дека сме послаби и дека сигурно губиме ? Само овде така викате , а реалноста е друга . Каква македонија дур сме млади требит да избегаме од оваа држава немат овде живот за нас .