Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
хм зависи од жена до жена, така да утната е анкетава според мене.
сум налетал и на што сакаат и на оние против тоа и сеа јас за што да гласам :cautious:
sidel не се пали, еве и јас сум правел некоир аботи што не ги сакам за само на апртнерката да и го направам меракот па што?
неможе и она некад истото да го направи за мене?
или ај сеа ке си глеам само за себе, на мене да ми биде убаво па кој ја тркала нејзе...
површно ти е размислувањето

imaat mnogu raboti koi se loshi a ni se cinat kako dobri eve na pimer alkoholot znaeme kakov e i kakvi negativnosti ima a toa deka sama sakala da go stavi vo usta pa e go skrshile duhot pa potoa se naviknala i e stanalo dobro a da bilo dobro ke sakale site zeni zashto znaeme deka ne site zeni go sakaat toa.

ова анкетава треба за женски да биде.
инаку ние од кај знаеме дали сакаат или не.
друго е да ти се прави пред тебе ама друго е дали сака или не.
досега се мушкарци гласале :pos:

Следна ваква преписка добивате казнени поени.

ова анкетава треба за женски да биде.
инаку ние од кај знаеме дали сакаат или не.
друго е да ти се прави пред тебе ама друго е дали сака или не.
досега се мушкарци гласале :pos:

Арно си знаат момците, море. Нека одговараат тие. Жените и онака не знаат што сакаат :D

Кога сакаат голтаат, кога не - не!
Зависи од напаленост најмногу...

oni sakaat da goltaaat u son koga imaat vlazni snista :D a u zivo se sramezlivi kao nekemeee :D

Не, воопшто. Мислам ми беше чудно нели оти е прв пат ама кога го видов радосен како мало дете не можев а да не уживам и јас. :)

Ме зачуде бидејќи јас многу малку сум добил вакви одговори од девојки бидејќи со повеќе со кои имам разговарано кога сме упаднале во ваков моабет одговорите беа нешто во стилот гадно им било првиот пат поради миризбата а и поради течноста... затоа и те прашав... :)

Ме зачуде бидејќи јас многу малку сум добил вакви одговори од девојки бидејќи со повеќе со кои имам разговарано кога сме упаднале во ваков моабет одговорите беа нешто во стилот гадно им било првиот пат поради миризбата а и поради течноста... затоа и те прашав... :)

Не се сите жени љубители на семените течности, што е сосема нормално. Ама баш затоа и не важи одговорот кој ти си го добил кај сите жени. Прво, сите имале различно искуство. Второ, искуството зависи и од жената (како таа пристапува кон сексот) и од мажот. Кога мислам кај мажот, според тоа што го знам, течноста нема ист вкус кај сите мажи. Исто така, нема ист вкус секогаш и кај истиот маж. Нејзиниот вкус зависи од типот на храна кој го внесуваш, дали конзумираш алкохол, цигари и тн... Сок од ананас, кока-кола, здрава храна - подобар вкус. Пиво, цигари, кромид, алкохол - лош вкус.

Прскање да
Али гутање штознам, како и да е, поздраф до сите женски што сакаат да голтаа сперма, потпиз ми стоеше

кока-кола - подобар вкус.

Lele site me lazele do sea deka gorcelo.. posle olku koka kola sigurno seker svrsuvam. :LOL:

Ne mi e mene nesto film ova, osven koga e off limits. Im weird like that. Togas samo toa sakam.

Ima gadlivi.. i ima devojko koi uzivaat prosto u seksot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom