Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Не знам, мене ми е грдо да голтам женски скирт. Аналогно на тоа скрос би разбрал на типка да и е грдо да голта сперма.

ај малку и јас, испровоциран од салт и биг кис, ....... прво, дали машките сакаат да им го пушат откако го ставиле внатре?
второ, на мислење сум дека девојките од наметнат стандард се против голтање, односно, дека кога не би било тоа баук, дека сите би го правеле тоа
трето, дали девојките сакаат да биде лижени? ДА. така да, кога саката, редно е и да дадете. во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
и четврто, ако одговорот на првото е ДА, тогаш не гледам проблем зошто и машкото НЕ би го направило истото.
или со еден збор, реципроцитет!!! :D
Погрешна ти е аналогијата.
Голтање не можеш да споредуваш со лижење, лижење = пушење, а не на голтање.
А ако сакате голтање, тогаш треба девојката да ви сквиртне у уста па после вие тоа го го голтнете. Во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
очигледно не си ме прочитала (уште помалку разбрала), него онака, од прва (на волеј) само си ми реплицирала
морав и да се самоцитирам. да ти подобјаснам ........ лижење Е еднакво на пушење. но во исто време, и кога се лиже, се голта “влажноста“ од девојката. така да лижењето е во исто време и голтање. затоа и ја имам спомнато точката број 1. односно, дека откако машкото го ставил внатре, па после тоа и го дал во уста, тоа значи дека си ги пие сопствените сокови. сходно на тоа, ако девојката го прави тоа, тогаш нормално е и машкото да ја залапа откако и свршил во уста. или пак да и ја лиже пак откако свршил внатре.
Прво треба да направат да сквиртне девојката...негде на 50та година ќе ја договорат партијата со голтање :D
трагедијата е во тоа дека само мал број на девојки знаат да сквиртнат. но ако девојката доволно се опутшти, тогаш и тоа е сосема возможно. најголем проблем е во тоа дека девојката има некое чуство ко да ќе се помоча кога треба да сквиртне, па затоа и се стега и нема ништо од сквиртањето. :(но, ако се осуди да се опушти, и по цена да се подмоча, тогаш секако дека еден ден ќе знае да сквиртне како што треба:свиркам:

Како читам у темава има доста интересни и реални реплики. мислам дека целава тема слободно може да се испринта у скрипта/прирачник

испратено од мојот Nexus 7 2013 користејќи Tapatalk

Јас не знам што не ви е јасно околу ова прашање. Секоја девојка/жена што сака да голта е опседната од Нечестивиот и таа НИКОГАШ нема да ја почувствува Мудроста (Милоста) БОЖЈА отелотворена во Господа Исуса Христа.

Повеќето жени не се осудиле на таков чин. Да,кога ќе ти текне пред тоа гадно е, вакво е.. и слично,али со тек на време се навикнуваш :D Зачинетост во сексуалниот живот..Нема ништо страшно :D

Јас баш сакам да пушам, но мислев дека никогаш нема да можам да голтнам. Едноставно ми се гадеше. Но, пред некое време сфатив што бил проблемот ;) Не било во мене туку во него :) Заклучив дека секое машко има... различна сперма, различен вкус, мирис и сл. И... од некоја ти се гади од некоја не. Еднаш бев во ситуација да... да размислам што кога би голтнала и.. голтнав и... не умрев, дури и убаво ми беше, на некој чуден начин :cautious: Го имам направено тоа неколку пати, самоиницијативно, иако мислам дека му годи и... Секој со свој вкус ама, ништо страшно ако пробаш, ем е здраво (или тоа некој маж го напишал намерно за да се натераме на тоа) ем не се умира :icon_lol:

Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?

Да.Мој е,зошто да не ? јас знам како си го чувам и пазам :D

Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?
Нормално.

Јас баш сакам да пушам, но мислев дека никогаш нема да можам да голтнам. Едноставно ми се гадеше. Но, пред некое време сфатив што бил проблемот ;) Не било во мене туку во него :) Заклучив дека секое машко има... различна сперма, различен вкус, мирис и сл. И... од некоја ти се гади од некоја не. Еднаш бев во ситуација да... да размислам што кога би голтнала и.. голтнав и... не умрев, дури и убаво ми беше, на некој чуден начин :cautious: Го имам направено тоа неколку пати, самоиницијативно, иако мислам дека му годи и... Секој со свој вкус ама, ништо страшно ако пробаш, ем е здраво (или тоа некој маж го напишал намерно за да се натераме на тоа) ем не се умира :icon_lol:

Ако е киселка,значи дека е здрава,и дека он е здрав :D ако ти се свиѓа таква,терај го да спортува,да не пуши,да не пие,да се храни здраво...:D

Ако е киселка,значи дека е здрава,и дека он е здрав :D ако ти се свиѓа таква,терај го да спортува,да не пуши,да не пие,да се храни здраво...:D
Е баш тоа „киселка“ одбива :) Велиш начинот на живот - исхрана и сл. има врска со вкусот? Хм... и јас така мислам ама не сум сигурна :)

Е баш тоа „киселка“ одбива :) Велиш начинот на живот - исхрана и сл. има врска со вкусот? Хм... и јас така мислам ама не сум сигурна :)

Не сум го измислил јас тоа,туку така имам прочитано,наводно научно докажано било...:D

Не сум го измислил јас тоа,туку така имам прочитано,наводно научно докажано било...:D
Ахам - научно докажано ;) Можеби. Иако мислам дека тоа е многу чест начин на убедување како тоа погоре - голтањето е здраво за кожата, за здрајето, за расположение (чие? :) )Тоа сигурно некој маж го има измислено, маж кој сакал партнерката да голта па не знаел како да ја убеди :D Сепак, штом си прочитал ти верувам :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom