O
Olimpij
Гостин
ne mozam da kazam za zenite, no jas obozavam zenski squirt dodeka ja poluduvam so oralka. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај малку и јас, испровоциран од салт и биг кис, ....... прво, дали машките сакаат да им го пушат откако го ставиле внатре?
второ, на мислење сум дека девојките од наметнат стандард се против голтање, односно, дека кога не би било тоа баук, дека сите би го правеле тоа
трето, дали девојките сакаат да биде лижени? ДА. така да, кога саката, редно е и да дадете. во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
и четврто, ако одговорот на првото е ДА, тогаш не гледам проблем зошто и машкото НЕ би го направило истото.
или со еден збор, реципроцитет!!!![]()
очигледно не си ме прочитала (уште помалку разбрала), него онака, од прва (на волеј) само си ми реплициралаПогрешна ти е аналогијата.
Голтање не можеш да споредуваш со лижење, лижење = пушење, а не на голтање.
А ако сакате голтање, тогаш треба девојката да ви сквиртне у уста па после вие тоа го го голтнете. Во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
трагедијата е во тоа дека само мал број на девојки знаат да сквиртнат. но ако девојката доволно се опутшти, тогаш и тоа е сосема возможно. најголем проблем е во тоа дека девојката има некое чуство ко да ќе се помоча кога треба да сквиртне, па затоа и се стега и нема ништо од сквиртањето.Прво треба да направат да сквиртне девојката...негде на 50та година ќе ја договорат партијата со голтање![]()
Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?
Нормално.Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?
Јас баш сакам да пушам, но мислев дека никогаш нема да можам да голтнам. Едноставно ми се гадеше. Но, пред некое време сфатив што бил проблемотНе било во мене туку во него
Заклучив дека секое машко има... различна сперма, различен вкус, мирис и сл. И... од некоја ти се гади од некоја не. Еднаш бев во ситуација да... да размислам што кога би голтнала и.. голтнав и... не умрев, дури и убаво ми беше, на некој чуден начин
Го имам направено тоа неколку пати, самоиницијативно, иако мислам дека му годи и... Секој со свој вкус ама, ништо страшно ако пробаш, ем е здраво (или тоа некој маж го напишал намерно за да се натераме на тоа) ем не се умира
![]()
Е баш тоа „киселка“ одбиваАко е киселка,значи дека е здрава,и дека он е здравако ти се свиѓа таква,терај го да спортува,да не пуши,да не пие,да се храни здраво...
![]()
Е баш тоа „киселка“ одбиваВелиш начинот на живот - исхрана и сл. има врска со вкусот? Хм... и јас така мислам ама не сум сигурна
![]()
Ахам - научно докажаноНе сум го измислил јас тоа,туку така имам прочитано,наводно научно докажано било...![]()