Да ја молам за секс 9 месеци. Тоа може кај тебе поминало, кај мене не. А ако стварно си ја молел 9 месеци, онда оди скриј се, или барем не кажувај јавно на форумов. А тоа молење што го викаш ти, ти е типичен македонски женски менталитет, а и не мора да значи дека кај сите девојки е така со молење.da a tie vtorite ke gi naucis na se prvin kako da se baknuva pa dodeka izmolis za da dobies edna partija seks ke pominat 9 meseci a potoa sekoj den 2-3-4pati drugo ke gi ucis se so znaes kako treba da se odnesuva so tebe vo drustvo koga sve sami pa dodeka se nauci ke bidi so tebe bez nikakov problem
i so doaga potoa taa pocnuva da ti soli pamet za raboti koi "vcera" si i gi kazal i poveke nemozis da ja trpis i ja teras upm. samo ti e zal za 4te godini lazna nades sto dvajcata si ja sozdavate i op drugiot den ja gledas so nekoj mu izigrava koja sum jas a ti mislis deka si najgolemiot idiot (a i sum) ova mene mi se sluci pred 10ina dena
zatoa u picku mater neka idat tie mirnite (vtorite)
dodeka "kurvite"mozat da ti dadat poveke od kolku so ocekuvas i sekogas ke te pocituvaat
Не се лути што вака ти зборам али така е. :helou: