Дали жените имаат своја цена?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Курвештии.
Сите си имате цена.
Ебати раскалашеноста.
Сите сте невини девојчиња.
Се ебете ко штуки и кога некој ќе ви спомне курви или дека имате цена, се попалувате ко диво магаре.
Магаре да ви го бапне.
инаку за Дивајн..мојата цена е една згодна пичка..сервирана заедно со нешто кинеско..ми се пријаде.

Кои се тоа сите?
На база на колку жени си ги донел овие,прилично стереотипни-мачо,заклучоци?
Човек може и да се запраша,колкава всушност неинвентивна имагинација имаш,со тоа што сите жени ги нарекуваш курвештии...
Батка,кога нормата и имагинацијата ќе ти завршат,тогаш се оди на последното оружје,навреди и игнорирање на факти.
Уште повеќе,бидејќи очигледно си хранет со книги,потегнуваш тактички потези за извртување на факти.
А за целата escape тактика да биде комплетна,селективно одговараш на членовите за кои сеуште можеш да склопиш реплика.
И сето тоа ќе заврши со тоа што самиот ќе се повлечеш од темата.

Не знам зашто,овде веќе ќе изгенерализирам,ама сите (освен Гаго) ја гледате цената на жените како лошо нешто.
Курвишта демек.
Ако малце го проширите вашиот агол,за да ја видите големата слика,ќе видите дека жена без цена,е всушност она на кое сите се изоштруваат.
Нема ништо лошо да се има критериуми,а всушност самите критериуми ја прават конечната цена.
Кога гледате цена,вие гледате критериуми,и vice-versa.
Никој овде,односно никоја индивидуа на целата планета,не е компетента да оцени кои критериуми се исправни,а кои не се.
А ако се праша јавното мислење,за исправни ќе се сметаат тие кои највеќе се повторуваат од индивидуа до индивидуа,што сепак го повлекува прашањето на релативитет,односно дека постои шанса и најчестите да бидат грешни.
Конклузивно,никој,ни индивидуално ни колективно,не може да оцени која цената на жената,или мажот (фак,па не сме ни ние бесценети),е исправна,коректна и точно поставена.

Ако ги оставиме настрана личните фрустрации на Никола,и препукувањата кои сите ги имате меѓусебе,ќе видиме дека темава поради тој факт,е едноставно смешна и бесмислена.

Кои се тоа сите?
На база на колку жени си ги донел овие,прилично стереотипни-мачо,заклучоци?
.....ава поради тој факт,е едноставно смешна и бесмислена.

Имаш 3 коментари во кои ме спомнуваш, а јас на ниеден не ти реплицирам.
ќе одиме и понатаму?
да не сакаш да ми се пуштиш?

На кого треба твоето прво прашање да докаже нешто,мене,тебе,или на читателите од страна?
Всушност,добро поставено прашање,дали одговорот е тоа што едноставно не ти се допаѓаат постовите кои не те навредуваат во ниедна смисла,и едноставно не си способен да реплицираш?

Види Никола,те читав од почеток на темава,каде што бараше зрела дискусија.
Ти изнесов факти,нешта на кои слободно можеш да ми реплицираш и кои се издржани.
Ако ти не си способен,или ако ти идам на нерви,тоа е веќе твој психолошки проблем,кој предтоа очигледно не си го имал,бидејќи темава е тука за дискусија,а ти самиот си ја отворил,значи сакаш да дискутираш.
Ако нешто не ме разбираш,па поради тој факт не можеш да склопиш реплика,слободно наброј ги тие нејаснотии.
Ако се што можеш да реплицираш на моите три поста,е фактот дека ти се пуштам,слободно можам да констатирам дека едноставно,хм како да се изразам,Хомер Симпсон си.

Ако тебе ти е интересно да нервираш жени,отвори си ја темава во Чек Дис Аут.
Мене ми е поентата да дискутирам,ако не си способен да ми реплицираш,мислам дека тоа доволно говори за твојата интелегенција и оценувачка способност за психолошките профили на жените.

Ајде,прашањето на почетокот сеуште е отворено,зашто не ми реплицираше на трите последни поста?

На кого треба твоето прво прашање да докаже нешто,мене,тебе,или на читателите од страна?
.......

Најверојатно ми биле досадни или веќе одговорени заедно со екс машина и другите.
Поставувам бе тема расправајте си се.
Не сум ни млад веќе да се се карам за се и сешто:)
Затоа сте вие тука, ама малку по кураж.

Ако ти не си ја прочитал,јас ја имам прочитано целата тема.
Муабетите на екс машина и диџеј пес,како и Џингс,се детски и незрели муабети.
Твоите реплики се повеќе и повеќе наликуваат на тие муабети.
Што е,немаш време да реплицираш на пост подолг од 4 реченици?

Да разјасниме,јас стрикно дискутирам на темата,а твојата реплика е поттик за некој вид интерна расправија помеѓу мене и тебе.
Едноставно,дискутирај и понатаму на темата,а ако не си млад да се караш за се и сешто,едноставно не се враќај на темата.

Можеби си ја отворил за да си удоволиш некои принципи сам на себе,ама ако веќе не си способен да дискутираш,бар воопшто не реплицирај со постови како Курвештии.
Само се бламираш уште повеќе.

И не се секирај,и јас,и ти и сите други знаат која е причината зашто сеуште немам добиено контра-реплика. :wink:

А ти па што се засекира толку за номенклатурата?
Курвештии, куропушачки, радодајки, лижијајцарки, спермошмукачки..
што те погоди да напишеш неколку ѕидови текст?
забава? како и кај мене?
Напиши бе нова тема.
Зошто жените не се курвештии.

Мех,ќе го спуштам стилот малце за да ме разбереш поубаво,како и твоите истомисленици :
Никола,не си доволно маж за да ми реплицираш?

п.с. Бидејќи и така ги читаш само првите три реченици на секој пост.

Јасно е се. Едноставно господин Мац си ги почитува жените, и му смета да живее во општество каде што мажот е доминантен. Ако така треба, Мац. Сто пати сум кажал и пак ќе кажам... Како ќе држев јас висока цена кај жените ако не постоеа типови како тебе за споредба?

Како што и жените за кои сум спремен да платам многу (кој прочита финанскиски средства во оваа изјава нека иде да си лечи комплекси), се на цена затоа што има еден куп несамоувересни, исфрустрирани, квазикозервативни, неисполнети, неамбициозни, злобни кон себе и светот жени.

Него ми текна еден виц али малку модифициран...

Студентот има каде има со што али нема со кого...

Војникот има со кого има со што али нема каде...

Пензионерот има со кого има каде али нема со што...

Mac)) има со што има со кого има каде али зошто?!?

nema se cena i se ne mozes da kupis so pari
ali pak retki se onie so privilegijata da go znaat toj fakt :)

Преценување е знак на арогантност и води кон самоуништување,и неизбежното бламирање пред другите.
Тебе не те спомнав Долфин,бидејќи нели генерално се сложуваше со мене...

Сосема е погрешно,нереално,и комплетно фрустрирачки сам за себе да кажеш дека држиш цена.
Поготово кога другата изјава ти е констатација дека јас,кој ме знаеш по 4ри поста на темава,не држам.

Да ви ги разјаснам дилемиве.
Ни ти ни Никола,не сте компетентни да им вадите цени на жените,да им лепите етикети,и самите да си аргументирате дека имате висока цена.
Можеби ова го гледаш како flee market (пиши на гугл),каде што ти си еден кул тип,и фураш аналогија дека сите жени се палат на мажи кои се доминантни.
Истото иде по констатацијата дека со девојките кои се секси,сите се фини со нив,па кога ќе види малце разлика,одма иде по типот кој ја игнорира и навредува.
Но во стварноста,каде што Вил Смит не е Доктор Хич,работите стојат малку покомплексно,нешто што е beyond мое и твое разбирање.

Ако ти мислиш дека и правењето на тип со "измешани" емоции,кој еднаш стои на едно,па на друго,ќе те направи екстра популарен во твоите акции кај жените,исто толку е залудно како мислата дека можеш да ги анализираш жените.

На крај,имаше потреба да кажеш виц,и чуствуваше психолошка потреба да напишеш дека имам помала цена од тебе.
А веќе во вториот дел,го кажуваш истото што го констатирав јас,само на понекомплексен начин (читај : едноставен).
На крајот,добивме мешавина од неинвентивен виц,и два контрадикторни дела.
Во превод,ако не знаеш што да напишеш,подобро не пишувај ништо.

А да ја привршуваме темава, со 3 заклучоци?

За женските: Жените немаат своја цена (освен валканите курви). Нив ги води само гласот на срцето.

За машките: Сите жени се у суштина курви кои се продаваат, која за помалку која за повеќе, а само изигруваат светици.

Унисекс закључок: Не треба да се прават генерализации. Не се сите исти итн.

Па фино да си избере секој што му е драго за читање, и да бидеме сите среќни, весели, во будистчка нирвана и слични убави нешта.

Мали помалку гуглај, и помалку читај чичко вујаклија, оди ебни нешто за промена...

Сите жени, сите пички имаат цена бе. Глуп си ако не го сфаќаш тоа. Како што и сите мажи имаат цена. Е сеа, пак ќе кажам, кај ќе доеше светов ако немаше такви као тебе да ги бранат и почитуваат женските права?

Јас нејќам да сум популарен кај жените. Јас сум тешко ѓубре, идиот и кретен, кој што гледа само да бапне нешо шо му се допаѓа. Ниедна паметна жена не би го трошела своето драгоцено време со мене... Среќа што има момци као тебе у околина.....

Не знам зашто јас и ти персонално се препукуваме,кога сме на истиот став...
Сите мажи и жени имаат цена,и цената генерално воопшто не е лошо нешто.
Лошо е ако жената нема цена.

Незнам зошто принципите и карактерот на жената се става како нејзина цена или пак од друга страна незнам зошто ако некоја девојка се нашла со вас на иста фрекфенција после неколку муабети и сте успеале да ја придобиете мислите дека сте ја достигнале нејзината највисока цена?

Или јас сум глупа и ништо не разбирам или на сила се праете глупи дека ако некоја девојка со малку разнишана самодоверба или без своја глава може да ја категоризирате во курва.
Незнам на кој пазар одите вие каде што плаќате за жени,јас далеку живеам од тој пазар па затоа неможам да ве пронајдам и да дискутирам околу вашите фрустрации и потреби.

Ако толку многу огорченост се има од жените кои се само објект за празненење,па дури и за тоа не ги бидува,незнам зошто не се свртите на другата страна,сепак има два пола на земјата.Со својата горда машкост може да си најдете идеален маж за себе.

Постов е најгрдото нешто што го имам прочитано на форумов. Да не знаеше да се изразуваш, ќе го прифатев некако, ама вака? Зарем само вака перверзно знаеш да ја кажеш дефиницијата за цената на една жена?
Me zaebavash ili chisto da se najdish vo muabet? Kako i da e mnogu grubo e, ostavash vpechatok na nezna devojka ama ova? Da beshe nekoja 'napatena' tinejdzerka da te razberev ama vaka? I ustvari, eve go postot moj i kazi mi kaj najde perverzen zbor ovde, ajde posochi barem eden:
Јас бе! Еве:
Цената на жената се одредува со Ценометар! Ценометарот обично се наоѓа кај машките меѓу нозе. Го ставаш во некоја дупка од жената и резулатот го читаш од лицето на носачот на ценометарот! Но секогаш за да се одреди точно цената на една девојка, потребни се барем 3-4 проценки од различни ценители. Инаку единица мерка за цена на девојка не е одредена но мислам дека би можела да биде 'трљаЈи у минута во единица кревет'! :majmun: Друго не јасно....:majmun7:
Sto si svatila toa e veke druga rabota. Mene mi e sram 'lastik za zenski gaki' da kazam a ne da bidam perverzen ej! :back: :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom