Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лето сакам најмногу затоа што си лесно облечен во кратки, не му ја мислиш дали ќе се разболеш (не дека не можеш во лето да се разболеш но шансите се помали) Исто повеќе сакам море, сонце, плажа, вода и плус роден сум на лето.
Златно лето не му ја толку мислам и мокар во коса да излезам надвор или седам дома дали ќе настинам плус никој од мојте нити било кој друг не ми труби исуши ја косата со фен, облечи чорапи, дај не седи во ладната соба дојди во топло, не излегувај надвор по патики, облечи џемпер, седи дома кај ќе одиш сега кочан ладно е надвор..И јас сум роден во лето, ама па за жива глава не можам да поднесам вруќина....Арно е тоа се`, помалу облека итн. Ама не, полесно ми е да се згреам во зима, отколку да се оладам во лето. xD
Златно лето не му ја толку мислам и мокар во коса да излезам надвор или седам дома дали ќе настинам плус никој од мојте нити било кој друг не ми труби исуши ја косата со фен, облечи чорапи, дај не седи во ладната соба дојди во топло, не излегувај надвор по патики, облечи џемпер, седи дома кај ќе одиш сега кочан ладно е надвор..