Дали верувате во долги врски?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Ako se imaat doverba eden vo drug ( bez edniot ili drugiot da ja zloupotrebuva ) i da se sakaat togas nema pricina da nema dolga vrska,,t.e.veruvam vo dolgi vrski

dada veruvam i sum sigurna deka tie vrski mozat da uspeat i bez varanje a so mn strast.....

DA VERUVAM VO DOLGI VRSKI!sum bila vo vrska od po 8 meseca a sea i vo podolga.se nadevam ke bide dolgaaaaaaaaaa:vozbud: beskonecnaaaaa

Ако се створени еден за друг врската може да биде дооооооолга,но ако е обратно,колку и да е долга,некаде ќе пукне и доаѓа до прекин.Се зачудуваме понекогаш кога ќе речат за некои дека оделе толку време па прекинале.Па не одело како што треба.Затоа ако осетиш во врска дека ке е се како треба,слободно прекини. Впрочем и за тоа се врските,за да го одбереме човекот или жената со кој сакаме да го поминеме остатокот од животот.

Верувам во долги врски како што верувам во љубов и целосна посветеност без разлика на време и место.

верувам во долги врскии, зошто кога нешто вистински сакаш неможеш да си го замислиш животот без тоа... како и да е доколку си во врска со таа сродна личност никогаш нема да ти е монотона врската и секогаш ќе се радуваш на секој нов ден заедно
moz-screenshot.jpg
:je::je::je:

да верувам и многу ги сакам, до сега сум имал само една кратка врска, ако може да се нарече кратка траеше некои неполни 3 месеци :) и ги обожавааммммм долгите врски, се разбира сакам да завршат со брак ама никако да ја најдам вистинската :( или она барем да ме најде мене...
истото овде...верувам во долгите врски..сум имала една долга 2 години ама толку било од тие долгите барем засега..и јас како тебе чекам да ме најде Тој хехе:pipi:

Па нормално. Нема ништо поубаво од тоа.
ДВЕ ЛИЧНОСТИ СТАНУВААТ ЕДНО А СЕПАК СЕ ДВАЈЦА!!!!! :smir:

veruvam u dolgi vrski ,.... Ama vistinski vrski ... vo koi ne spagaat onie radi reda kako so kazav u drugite postovi...
Koga 2=1=2 ... bez lazgi i opaski....

Верувам и баш се закон!!! Премногу се слатки, премногу убави... ја осознаваш личноста која е со тебе подобро и подобро... многу е добро да имаш/ да си во долга врска...
Имав, и знам како е, затоа и викам... идев со една скоро една година... зборам скоро, ептен скоро, што значи дека 1 ден пред 1 година да напраиме, раскинавме... хаха, имаше сосема трета причина... не дека бевме долго во врска.. тоа беше супер и за двајцата, но излезе јак проблем со кој неможев да се соземам и морав да ставам крај... иако знаејки сето тоа што го пројдовме заедно... али после она тешко дека ќе било исто...
како и да е, сум за долги врски :vozbud:

Vo dolgite vrski dokolku nema nesto interesno so ke se desava stanuaa dosadni i posle toa ke se raspravas za stinica nekoja,ke ja napraes golema i ke si raskines :).Zatoa uzivaj dodeka mozes :)

Верувам во долги врски, всушност сум во една долга врска од две години (скоро две, на 30ти месецов ке бидат точно две години). Убаво е затоа што едноставно се сплотуваш со човекот кој е покрај тебе, делите се, нема лаги, имаш некој на кого можеш да се потпреш во било кој момент. Едноставно баш како што кажавте, двајца се сплотуваат во едно а сепак се двајца. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom