Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку исцрпен одговор. Од само еден збор сфативме зошто ти веруваш во долги врски, и нали сите причини зошто е тоа така. Ќе објасниш или?Верувам![]()
ДАли верувате во долги врски, и дали мислите дека тие можат да бидат успешни и трајни, во секој смисол, љубов, верност, страст и сл... Долги врски ги сметам оние од 3 години па нагоре, барем спрема мене, не знам за вас...
Ако не постојат долги врски,како сме настанале сите ние?Како настанале мајка ти и татко ти?
Верувам во долги врски.
Ne cekajte da vi se sluci dolga vrska,ne davajte se od sebe za da imate dolga vrska.Toa doaga samo po sebe,i koga ke se osvestis,pominale 2-3 godini.
JAs imam decko 5 i pol godini,uste go sakam,super mi e.Nekogas se karame,poveke se sakame,ama 100 pati podobro od sekoj mesec nov decko,pa ucenje novi karakteri,pa novi mesta za izleguvanje....a kolku e samo udobno so decko posle nekoja godina!!!!!
DA za dolgi vrski,NE za razlicni sekoja vecer.Ako ne moze nekoj na 25 god da ima barem edna vrska podolga od 1 god,neka se preispita malce...moze gresi nekade...