Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Pa neznam .. :toe: Zavisi .. Ako sum gladna da,ako ne sum gladna si legnuvam :pos2:

Ооу, секогаш. Дали кроасан од Мајче, бурек во Дени 2003... Мора да јадам.
Затоа си носам спојлер и уживам во благодетот на неможноста да заспијам:uvo:

Обавезно. Секогаш, обично после излевање на викенд така еден топол бурек или слично нешто али воглавном си вечерам.. :wink::wink:

Вечерам секако. Вака кога одам по хотели ми пречи што вечерата е во седум сатот, се случувало во 4 наутро да барам јадење. Инаку никогаш не легнувам со празен стомак, вечерам кон 23 часот, и тоа обилно. Често нешто многу мрсно.

Не легнувам без да се напијам топло млеко со бисквити ,навика неможам да се одвикнам и цел ден да немам јадено пак ке вечерам тоа неземам друго како човек асолно да се најадам .

Јас не вечерам поради тоа што после имам проблеми со столицата.Односно сакам да кажам дека доколку вечерам ќе се разбудам во раните утрински часови и ќе треба да одам во вц.Тогаш јас сум нерасонет и може да ја утнам вц школката и да напраам беља.Поради тоа јас ја избегнувам вечерата.

Јас не вечерам поради тоа што после имам проблеми со столицата.Односно сакам да кажам дека доколку вечерам ќе се разбудам во раните утрински часови и ќе треба да одам во вц.Тогаш јас сум нерасонет и може да ја утнам вц школката и да напраам беља.Поради тоа јас ја избегнувам вечерата.

ааааааа . . . . . . затоа бараш вибратор.

тука

Ако ми се вечера нормално дека вечерам, обично се случува кога го пропуштам ручекот. Мора да потенцирам дека омилена вечера ми се плазма чоколадните бисквити..уствари нив ги јадам и кога не сум гладна.

Вечерам да,доколку не вечерам неможам да спијам мирно ми се тресе душава.

Ако останам да глеам тв, или ако иам за учење јадам навечер, а ако задремам на фотеља, ме мрзи да идам до кујна :)

Многу ретко вечерам .. ептен ако е криза и ми се јаде премногу.

Јас колку што јадам навечер, толку преку цел ден не јадам, најубо ми е навечер пред телевизор и по можност јоинт после јадење....мммммммерак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom