Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерам,али не секогаш...

Мнооогу ретко во последно време.
А порано - да! И тоа како! И тоа коооолку ли само доцна! хахаха

да, секогаш. дури и ако сум гладна не можам да заспијам, а ми се случило и да станувам на вечер во 2 или 3 по полноќ и да јадам ама затоа пак цел ден не јадам така да :toe::pipi:

пааааааа сеа зависи дали вечера или доручек.. мене ми е се во едно
знам и по цел ден да не јадам
и коа ке му седнам забајле у ниедно време у 2 3 4 пред компиутер ке се набутам и надокнадувам за цел ден!!!
3 ин 1 :)

Насабајле не јадам оти мислам на тебе,напладне не јадам оти мислам на тебе,навечер не јадам оти мислам на тебе,ноќе не спијам оти сум гладна :лудача:
Последно јадам во 17ч и пак имам вишок,значи лажат овие со диетиве :))

Низ западните делови од Македонија (од кај шо иам потекло) има една поговрка, вели: Јади малу-јади многу :)
Значи јади 3-4 пати ама по малце :)
А ја почнувам да не јадам навечер, особено не леб. Ако јадам може тоа да биде нешто лесно кое утредента нема да се претвори во сланина :)

Дип оти иде лето,иначе чварки планирав да се правам :pos2:
Не верувам во диети,само со исфрлање на леб ми слабее организмот,секој различно.Така да,вечерајте си слободно,исфрлете алкохол и не јадете леб,ќе бидете џоа манекени :))

Ом ном ном ном, секоја вечер. Нема шанси да пропуштам :vozbud:

Насабајле не јадам оти мислам на тебе,напладне не јадам оти мислам на тебе,навечер не јадам оти мислам на тебе,ноќе не спијам оти сум гладна :лудача:

А до 17 часот 10 пати јадеш? :pos:

Шала на страна многу влијае дали вечераш или не. Посебно касно вечерање. На храната потребно и е време додека се свари.

Него добро е кога нема доцна да се вечера и многу е битно да не се прејадува. Мали количини на исхрана па и нека се 3-4 пати на ден се многу подобри од 2 обилни ручеци.
Јас сакам леб, ама 1 кришка на ден :)

И има една многу јака "диета", од која сигурно има резултати.
Кога јадеш престани кога ти е најубаво :))))
Aли јака му душа на оној кој може тоа да го прави:cheeky1:

Јадам за да не мислам на храна -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom