Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
И јас два пати вечерам, еднаш во 10 саат вечер ако не сум излезен и вториот пат околу 2-3.

Не...
Дека касно ручам,накај 5-6 и не вечерам
Ако огладнам после јадам овошје или чипс колку да ми угасне глатта

3-4 саат сабајле ако се смета за вечера.. тогаш да. Омилен оброk ми е тој :):):)

Ако ми се јаде зимам и јадам, ниту ме интересира колку било саат ниту ништо, важно јас да му дадам храна на желудников да не ми кидне :smir:

зависи до дено..во последно време до 00:00 сум на проба и ко че се вратам дома сум процркана единствено нешто шо сакам е да легнам да спијам...
ко че не сум на проба вечерам кај 7-8... :pos2:

во последно време вечерам..незнамшо биде тоа ама дојде ли 21:30 мене ми се јаде :nesum:

Обожавам да јадам навечер, без разлика што не треба. Вечерата ми супер задоволство:jaj:

Ауф обожавам, да вечерам па макар што знам дека не треба, задоволството е големо....чао драги одам да вечерам:jaj:

Вечерам иако знам дека е касно и не е убаво. Задоволството е големо.. :):)

Уффф најубаво ми е навечер да јадам :) околу 1-2 часот ке си тркнам до пекара ммммм и сеа ми се пријаде.... :):)
а некад и од спиење се будам за да јадам :):)

Јадам понекогаш коа ептен сум гладна,или па у текот на денот ако слабо сум јадела,али не многу касно..

Најчесто доручекот го скокам, читај го спијам, додека вечерата секогаш ми е тука ! :)

Коа сум втора смена у школо го скокам доручекот, а кога сум прва често се случува да ја скокнам вечерата. Така да, ручекот е задолжителен, а едно од двете се скока.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom