Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Некогаш.Ама не премногу.Умерено и што помалце бидејки е најлошо и најштетно да се јаде навечер,да се натрупаш навечер.
:salut:

Скоро секоја вечер.

ихххххх јадам и кога треба и кога не треба , кога дојдов на факс пред 4-5 години се поправив едно 15-ина килца ... а сега пошо седам вечер подолго си јадам кога ми текне, а да сум гладен де или стрв ако ме фати :) али последни 3-4 месеци максимум 2 пати дневно повеќе ретко да можам изгледа сум стасал до некој лимит на организмот :uvo:
али како шо сите знаеме глад не се трпи :nenene:

Па , не , тешко само понекогаш.
Инаку се случува да јадам пример у 19.00 часот , но онака вистинска фамилијарна вечера не.

Редовно, добро има и некои исклучоци кога не вечерувам но тоа е ретко.

Па.. Обично од сабајле не ми се јаде..
Јадам понекад у школо али не стално и тоа ако јадам некое лиснато или чат пат тост а тоа ми е = на ништо..
Така да главни јадења ми се накај 6 и накај 12 или понекад па и 9-10 и следно у 2-3 саат.. Така сум навикната.. Додуша некад ете ако јадам у школо и јадам дома после па и не ми се јаде така покасно.. Али како и да е кога и да јадам неможам да спијам одма после јадење.. Не легнуем претрупана.. После јадење иде кафе и убаво да спадне јадењето едно 2 саати.. Али пак и гладна нема шанси да легнам! Ми се дешава ако не сум јадела баш дента и да станам од спиење да јадам и ко што реков кафе ова она после.. Али да легнам гладна нема шанси цревата ќе ми се залепат до сабајле

Ауу редовно :vozbud: вечерата мене ми е главен оброк,не ја пропуштам и таква обилна ја правам

Вечерам,ама според програма цел ден така да лесно нешто.

Обавезно секоја вечер пошо ако не јадам ке сонувам храна ....:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom