Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на тоа што не спијам ноќе, автоматски го скокам доручекот и во остатокот од денот јадам барем 3 пати од кои 2 пати ноќе , посебно по излегување ако не се прејадам пред да заспијам ќе ме убие алкохолот.
И не се водам од никакви диет-правила - имам топ метаболизам, немам гајле.

Ако ми се јаде јадам. Не се замарам со тоа колку е саат и дали лошо ќе ми влијае внесениот оброк. Па неможам да заспијам гладна, се случувало и да станам да се најадам и пак да си легнам зошто не сум можела да заспијам:ojea:

Обично Феникс, пица и јогуртче нешто нај:cheeky1:

О, да. Навечер не ми се јаде, ама знам во 2-3 сабајле да станам и да се дадам во потрага низ фрижидерот. Си правам тостови најчесто, ама во меѓувреме мора да грицкам уште нешто. :icon_lol:

Се ' поретко:)(фала богу).Има моменти кога ќе ми се пријаде во 2,3 ама секогаш се тука мандарините и јаболките ^^

О, да. Навечер не ми се јаде, ама знам во 2-3 сабајле да станам и да се дадам во потрага низ фрижидерот. Си правам тостови најчесто, ама во меѓувреме мора да грицкам уште нешто. :icon_lol:

Љољ љољ, не ти паѓа мука у 3 саат да јадеш тостови и чипсој?

Секогаш вечерам, најмогу огладнувам тогаш :toe:

Не доручкувам, јадам доцен ручек околу 16 часот, а навечер сакам овошје, ако е тоа вечера, да, вечерам:toe:

Во последно време не вечерам, тешко ми е за спиење.

Обавезно вечерам, понекогаш и по два пати. Често го прескокнувам појадокот.

Обично пред да си легнам,најчесто во доцните часови...Сите викаат дека не било убаво да се јаде пред да си легнам,многу било тешко да се заспие,но искрено не и штети храната навечер :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom