Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
јадам како не, по 5-6 пати преку целиот ден

Да вечерам, вечерам и кога не сум гладен, така сум навикнал.

Таман работа да не јадам.. кај ке ми биде крајот :toe:

Не праам рестрикции у однос на јадење,јадам кога сакам ,колку сакам и што сакам и немам гајле ..

Така да вечера,во било кој термин не ми преставува никаков проблем :)

Да, но премногу касно кога сум дома или надвор сеедно.

Ако не вечерам ѓаволите ќе ме лажеле, така ми викат.:pos2:
И затоа редовно си вечерам.

Veke 5 meseci nemam vecerano i sinoka prv pat vecerav cela nok ne zaspav pa zatoa denes cel den na ovoshje i smokicki :jaj:

Ne mozam da zaspijam bez da veceram...i toa od 22 casot do 00 veceram

Вечерам околу 1 саат,еве сеа ке одам да вечерам:helou:

Ако легнам најаден ќе ме боли стомак , така да не :) .

Па најчесто вечерам, ама има и денови кога заборам дека треба да јадам.

пред да легнам да спијам прво јадам па легнувам

Прво...нема врска тоа дека ако јадеш навечер повеќе се здебелуваш. Ти ако се натепаш хамбургер во било кој дел од денот исто ти се фаќа. Тоа дека се дебелиш навечер е нормално ако изедеш некоја пржена храна што е тешка за варење. Ако јадеш нешто полесно, ко на пример мусли или салата да не се зедебелиш? :nenene: Јас пошто и онака не јадам не добивам желба за јадење во доцните вечерни или утрински часови. Со оглед на тоа дека сум будна речиси цело време, кога ќе ми се јаде некаде околу 4,5 сабајле си пијам кафе и не ми се јаде веќе! И така си правам постојано. Или си јадам овошје....Ама ако на пример си се прехранувам нормално, доколку ми се пријаде така навечер ќе јадам, независно колку саат е. Само ќе бирам што.

ne sakam da se opteretuvam so tesha hrana pa naj4esto za ve4era jadam ovoshna salata, a mozi i nekogash samo edna 4asha milkshejk da ispijam i dovolno mi e :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom