Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерам како не, си доагам од работа во 11 обавезно сум гладна, и иако се трудам да заспијам демек за да не јадам касно, не успева па си станувам си одам во кујна и фино ке си се најадам :uvo:

Немам навика касно да вечерам, после тешко ми е во стомакот. Ама да одолеам навечер кога се враќам од излегување на едно жешко пециво пд Феникс НЕМА ШАНСИ.

Се разбира. Ваква стрвност како мојата тешко се усреќува со два оброка, или еден (ако прескокнам доручек, што не е реткост). Не е убаво, ама најмногу ми се јаде навечер и најмногу јадам навечер. Некогаш, не само што не ја прескокнувам вечерата, туку и два пати вечерам :) Еднаш пред излегување, еднаш на враќање од излегување...

едит: вака кога се читам отпосле, какво прасе испаѓам дека сум значи! Не сум толку прасе ко што изгледам :pipi:

Да вечерам јок кога ке огладнам ке завијам една зламничка(сендвич):pos2: :helou:

Паааа не вечерам секој ден :) Јадам кога ми се јаде :) Навечер обечно јадам или чипс или некој смоки, грисини и такви чуда :)

Кога сум прва смена на школо секогаш јадам. Добро де, не претерувам пошто следниот ден ќе си имам проблеми :), а и секогаш гледам порано да вечерам.

секогаш гладен не мозам да заспијам :pos2::pos2::kesa:

За викенди коа ке излезам негде па на враќање во бурекџилницата Цујо кај мене у населба. Иначе вака слабо...

Гледам да не јадам навечер, но кога ми се јаде не гледам ни ден ни ноќ, седнувам и јадам:wink:

хаха да вечерам нормално...ако легнам гладен не можам да спијам...еве сега си вечерав..охохо

Еден месец вечерам еден не т.е. кога сум втора смена вечерамм,а ко ќе сум прва не,а на лето мн ретко јадам,се дешава и цел ден да не каснам ништо ама како и да е вечерата ја одбегнувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom