Вечерам како не, си доагам од работа во 11 обавезно сум гладна, и иако се трудам да заспијам демек за да не јадам касно, не успева па си станувам си одам во кујна и фино ке си се најадам :uvo:
Немам навика касно да вечерам, после тешко ми е во стомакот. Ама да одолеам навечер кога се враќам од излегување на едно жешко пециво пд Феникс НЕМА ШАНСИ.
Се разбира. Ваква стрвност како мојата тешко се усреќува со два оброка, или еден (ако прескокнам доручек, што не е реткост). Не е убаво, ама најмногу ми се јаде навечер и најмногу јадам навечер. Некогаш, не само што не ја прескокнувам вечерата, туку и два пати вечерам Еднаш пред излегување, еднаш на враќање од излегување...
едит: вака кога се читам отпосле, какво прасе испаѓам дека сум значи! Не сум толку прасе ко што изгледам
Еден месец вечерам еден не т.е. кога сум втора смена вечерамм,а ко ќе сум прва не,а на лето мн ретко јадам,се дешава и цел ден да не каснам ништо ама како и да е вечерата ја одбегнувам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.