Дали вчера побаравте прошка?

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.610
Поени од реакции
15.429
Локација
Skopje
Ти „другар“од карши мене,што моментално зјапаш во мене
-ПРОСТИ МИ,ПРОСТИ МИ,ПРОСТИ МИ,
-Вчера ги изговоривте ли овие зборови,каде бевте,каков одговор добивте, кажете-напишете.
Кајган!
Прости ми ако нешто сум ти згрешил оваа мината година што ја поминавме заедно,
Нека ми простат и другите 90.000 очи што исто така везден зјапаат во тебе,некаде во 15 инча, а некаде во 17 инча,а богами кај некој и во 21 инча.А прости им и ти на сите членови овдека.
Од мене ви е простено на сите и ви подавам рака со по еден портокал,како во едни минати времиња кога заедно со мајками и братми одевме на Прочка за Прошка да бараме од дедоми Мино,а тој нам ни подаваше секогаш по еден портокал,тоа го знам и паметам.(по опширно за обичаите на Прочка имате тема во Историја)

Има ли според обичајов некој право да не ти прости?

не
не ми текнува да сум згрешил а и никој не се изјасни

Не побарав, ама ми побараа и не простив. Гревот беше ептен пресен, 16 часа имаше само поминато. На другарчето му реков ако во наредните година дена биде добар, умен и достојно се извади за згрешеното, ќе му простам догодина. :)

На првиот сабајле шо му побарав прочка ми рече еби се.

Same here.
sad-i-know-that-feel-bro_3969556_lrg.jpg

Патем, им побарав на моите дома.
Не за друго, за да не ми префрлат после како не сум им побарал. :icon_mrgr:

Само на моите родители бидејќи навистина им имав грешено ама и тие на мене па имаа грижа на совест и побараа прошка и тие.

procka bilo znaci, a jas se cudam lugjevo zosto me molat da im prostam :S

Побарав прочка од четвртата најважна личност во мојот живот.. и не добив :)

Секој ден ми е прочка нажалост.

Побарав прочка од четвртата најважна личност во мојот живот.. и не добив :)
а не ја пишуваш причината,или не е за кажување,
поради кој прекршок бараше прошка.

У име прочка, кајгана може на одредени членови од форумов да прости неколку опомени ( поени ) :D И нека ми простат сите , па и Кајги , ако сум ви / и' згрешил нешто :) :D

Побарав прошка уште вчера после 00 часот, денеска го добив одговорот дека немало шо да ми се прости, ништо не сум згрешил...:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom