- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.513
- Поени од реакции
- 2.473
Не се фали со 22 инчниот...Од мене чичо Анчо не ти е простено, вака што ме изоставуваш. Јас сум од 22 инча.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се фали со 22 инчниот...Од мене чичо Анчо не ти е простено, вака што ме изоставуваш. Јас сум од 22 инча.
да не го извадам јас мојот па да си ги мериме ова мониторите...Не се фали со 22 инчниот...![]()
Од мене ви е простено на сите и ви подавам рака со по еден портокал,како во едни минати времиња кога заедно со мајками и братми одевме на Прочка за Прошка да бараме од дедоми Мино,а тој нам ни подаваше секогаш по еден портокал,тоа го знам и паметам.(по опширно за обичаите на Прочка имате тема во Историја)
This also applies to me...Нејќам да се изввинувам, нити да ми се извинуваат. Безвезна амортизација. Ако сакам да продужам да комуницирам со некој што ми згрешил, тоа е на моја одговорност (очекувам пак да згреши).
Јас да барам? Они треба да бараат од мене! И да го мислат тоа! И не само еден ден во годината...
Господе ти ли си?![]()