Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 702
Без оглед на кажаното со кое некој може да се сложи или не, мали никогаш не бил нити може да биде предавник, дури и да сака. Револтот, незнам од што испровоциран (а не дека нема причини) и неможноста да се влијае директно на работи кои прават коров на душа знае од нас да вади секакви зборови. И мене ми се случило, ви се случува и вам, секој ден...само некој тера на хумор, а некој у курац.
И да ви одговорам јас, бидејќи мали не ви одговори: не спонзорираше владин протест, туку на свое барање даде огромна (за условите во кои го организиравме и спроведовме) финансиска поддршка за протестот кој како идеа се роди токму овде, на форумот. За тоа, гарантирам и знам, за друго не. Покрај тоа, знам и дека работи постојано и макотрпно на други работи поврзани со Македонија и организација на Македонските работи, за кои не би сакал да коментирам дека се негово дискреционо право тука на форумов.
Конечно, кој па тебе бе друже те обвини за предавство?
И да ви одговорам јас, бидејќи мали не ви одговори: не спонзорираше владин протест, туку на свое барање даде огромна (за условите во кои го организиравме и спроведовме) финансиска поддршка за протестот кој како идеа се роди токму овде, на форумот. За тоа, гарантирам и знам, за друго не. Покрај тоа, знам и дека работи постојано и макотрпно на други работи поврзани со Македонија и организација на Македонските работи, за кои не би сакал да коментирам дека се негово дискреционо право тука на форумов.
Конечно, кој па тебе бе друже те обвини за предавство?